Най-смешните домашни любимци

Робърт Прат от Испания е сред финалистите със снимката си “Време за релакс на козите”. Снимката е направена в задния му двор, а хамакът бил любимо място за игра на питомеца му.

40 атрактивни снимки мерят сила в международен конкурс

Обявяват класирането на 24 ноември

Победителят получава награда от 3000 британски лири

Куче, което си мисли, че може да ходи по вода, трио кикотещи се коне и коза, която си почива на хамак, са само част от 40-те финалисти в конкурса за най-смешни снимки на домашни любимци за 2020 година.

Международното фотографско събитие Pet Photo Awards се организира от основателите на конкурса за най-смешни диви животни Пол Джойнсън-Хикс и Том Сълам, в партньорство с благотворителната организация за защита на животните Blue Cross (Син Кръст). 

Победителят ще бъде обявен от специално жури на 24 ноември, а авторът на снимката ще получи награда от 3000 британски лири (около 3300 евро), както и ще бъде коронован за фотограф на годината.

Целта на надпреварата за най-забавна снимка на домашен любимец е да привлече вниманието към темата за бездомните животни в Обединеното кралство и да набере средства в подкрепа на Синия кръст. Освен това е истински празник за очите. Избрахме за вас най-атрактивните финалисти.

Коментари

Задължително поле