Раците с впечатляващи делови предложения, Везните да не вкарват свои пари в инвестиции – Дневният хороскоп на Алена

На 10 април 2020 да почерпят

Пролет пукна, ние още не… Всички слухове за край на нацията са силно преувеличени

881 жертви на коронавируса във Великобритания за денонощие

Роб Лоу: Супергероите са в спасителните служби Звездата играе главна роля в „911: Тексас”

Страните от ОПЕК + са се договорили да намалят производството на петрол с 23%

Проф. Радка Аргирова, председател на българското дружество по вирусология, пред “Труд”: Без дисциплина ще станем Ломбардия след празниците

Орбан удължи извънредното положение в Унгария за неопределено време

Прототип на българска ваксина срещу COVID-19 може да бъде готов до 1 година

Доц. д-р Атанас Мангъров пред “Труд”: За лечението на COVID-19 няма доказателства

СЗО ще поиска 1 млрд. долара за борба с коронавируса

90% от сиренето – от българско мляко Свинско и зеленчуци задължително от местни ферми

Дават евтини кредити на туроператорите Със средствата ще се връщат пари за предплатени ваканции

Живко Тодоров оглавява ББР (обзор) БНБ одобри назначението на 2 април

Боян Магдалинчев: Никой не се е възползвал от уязвимостта на системата за разпределяне на дела

НАП-Пловдив вкара в хазната над 1,8 млн. лв. за 6 месеца от търгове с имоти на длъжници

Постъпленията в държавната хазна от търгове на собственост на длъжници само за първите 6 месеца на 2017 г. възлизат на 1 825 570,65 лв. от общо 365 явни или тайни наддавания, похвалиха се от ръководството на Териториална дирекция на НАП-Пловдив. Те са от продажби на недвижими имоти, движими вещи, МПС и приходи от възлагане на съсобственик.

В данъчната централа в града под тепетата очакват добри приходи и от летните търгове, тъй като на тезгяха за тайно наддаване са извадени апетитни имоти и автомобили в отлично състояние.

Урегулиран имот с площ от 7075 квадратни метра в землището на село Марково, известно като Пловдивския Бевърли Хилс, се предлага за продан при първоначална тръжна цена от 335 000 лв., като теренът е равнинен и привлекателен за жилищни нужди и се намира само на 2 км от новия светофар на Околовръстното шосе на Пловдив. Търгът е насрочен за 2 август, а огледите стартират от 19 юли. 21 юли пък е крайният срок за внасяне на депозита за участие в размер на 20% от първоначалната тръжна цена – 47 955 лв., за друг апетитен имот с площ от 8663 кв.метра, намиращ се в село Маноле – става дума за животновъдна ферма заедно с еднофамилна жилищна сграда с площ от 190 кв.метра и 4 селскостопански постройки с обща застроена площ от 3109 кв.м., а самият търг е на 28 юли.

Сред предложенията за търгове на МПС от НАП-Пловдив се открояват джип „Фолксваген Туарег” от 2008 г., който се предлага с начална цена от 24 200 лв., и дизелов лек автомобил „Фолксваген Фаетон” от 2004 г. за 9500 лв. До края на юли ще се проведат и наддавания за строителна и специализирана техника, кулокранове, багери и др.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.