Наръчник на галактическия сваляч

Внимавайте след летен флирт да не се озовете набързо в брачното ложе

“Ей, хубавице, приличаш на камион и си красива като сирене”, подвиква млад испанец на младо момиче. Обида? Напротив. Това е искрен комплимент, който не всяка жена получава. Ех, любов, любов...

По всички географски ширини основно занимание в живота е стремежът да намерим сродна душа, но всеки народ си има свои особености в традициите на прелъстяването. Така например трябва да знаем, че подчертаният интерес към някоя китайка може бързо да ни доведе до брачното ложе. Обратно, в Аржентина никоя млада жена няма да се впечатли, ако някой мъж се доближи и й каже, че й е “навит”. Ако не й харесва, ще му откаже и... всеки по пътя си. В случай, че й допада, нищо чудно да се съгласи!

По света има не само различни начини да се демонстрира сексуален интерес, но и различни критерии за хубост и съблазън. И най-важното:

оставете у дома своите представи за красота и еротизъм

иначе никога няма да сполучите със съблазняването!

Гърците имат навика да изразяват възхищението си към нежния пол, пощипвайки женски задници.

Методите на филипинците се изразяват в прегръщане краката на желания обект и тяхното доближаване до лицето. В някои диви области на Австралия романтичните приказки се смятат за излишни – австралиецът обяснява своето желание като подушва ръцете си, след като е опипал подмишниците на харесваната дама.

При алжирските туареги, малийците и нигерийците също има подобни “игрички”, но те са далеч по-нежни. Обикновено галят дланите на момичето и ако то отговори с потриване на нокти, значи е спечелено.

В Япония начинът да обясниш нежните си чувства е прост. Представете си, че сте на дискотечно “татами” и срещу вас кърши снага прекрасна дъщеря на Страната на изгряващото слънце. Опънете крака в посока, в която се намира тя, и дамата ще разбере, че й правите предложение.

Дългият, директен поглед е предпочитано средство при мъжете от арабския свят. В Канада сексуалното желание се демонстрира най-лесно в бар – отлепвате етикета на бутилката с бира и това значи, че имате нужда от нежности. А понеже в Полинезия няма бира, мъжете демонстрират чувствата си с танци, като по време на щурите ритми хвърлят дрехите си.

Ако ви липсва въображение, можете да се осланяте на съветите на италианския сенатор Виторио Сграби, прочут сваляч от близкото минало. По въпроса за прелъстяването сенаторът има крилати сентенции:

“Накарайте жените да си мислят, че те ви прелъстяват, а не вие тях. Чувствайте се като ловец в резерват или като преследван дивеч”.

За да имате успех в прелъстяването, опитайте се да възприемете критериите за красота в съответната страна.

Не навсякъде се харесва един и същ тип жени

В Китай, Тайланд и Индонезия най-желани са дамите с хубава бяла кожа и ако киснете на плажа в очакване на някоя хубавица, само си губите времето. В Джакарта, където европейците са привлечени от екзотичния чар и матовата кожа на индонезийките, местните списания слагат на кориците винаги бледи девойки с изрусена коса. За да се смята една тамошна жена за хубава, тя трябва да има висока и много тънка талия. Желателно е да бъде слаба, но не прекалено, за да не се приеме това като признак на заболяване.

На африканския континент всичко е наопаки – харесват се закръглени жени с големи гърди и едър задник, който умеят да въртят прелъстително. В арабския свят Кейт Мос щеше да е нещастна самотница, защото жените клечки там не вървят никак. Арабите предпочитат солидните задни части и добрия бюст, а също и дългите, отлично сресани коси. И кръшната походка, разбира се.

В Бразилия не се щадят и се възползват от удобствата на пластичната хирургия. Раз, два, три – и готово! Ето я с подплатени устни и повдигнати гърди, както и моделирано по новому задниче. Гърдите са особено важни, защото, както казват бразилските фустогонци: “Жена без гърди е добър приятел, но не и добра приятелка”.

Едно от предимствата на световния секс е, че дори и да си мухльо у дома, другаде може да конкурираш и Брат Пит! Ето примери:

В Банкок се харесват леко феминизираните мъже.

В Египет си падат по по-възрастните мъже с леко коремче – символ на благосъстоянието.

Полякините са близки до българските жени – харесват високи, мускулести мъже, облечени в костюми на Хюго Бос.

В Италия и Испания чувството за хумор е добра предпоставка за започването на връзка.

В Русия, САЩ, Индонезия, Бряг на слоновата кост, Аржентина и още много други страни, различни по географско положение и култура, се цени едно и също мъжко качество - височината. В САЩ например обявите, започващи с думата “висок”, получават двойно повече отговори.

 

Кой какво си мисли

В резултат на изследвания сред 15 000 мъже и жени на възраст от 18 до 60 години психолози са стигнали до шокиращия извод – ние мислим абсолютно различно.

Според мъжете жените търсят в тях (приоритетите са подредени по важност): на първо място красиво тяло, после чувственост, хумор, умение да е забавен, да е интересна личност. Обаче истинската система на женските ценности подрежда качествата по съвсем друг начин. На първо място е личността, после умът, хуморът, чувствата и на последно място – красивото тяло.

Коментари

Задължително поле