На крива ракета Русия ѝ пречи

Братята украинци, известни като майстори на точната стрелба, гръмнали със съветска ракета по ракета на братята руснаци, ама мерникът им се изплеснал и издумкали две села на братята поляци. Утрепали и двама души. Стават такива работи. Захвърчат ли насам-натам ракети, отнася го и по някои случаен.

Но за друго ми е думата. За истеричното кудкудякане на нашенската прогресивна публицистика, огласило татковината след по горните събития. Инджевци, минджевци, поптодоровци и целият батальон храненици и ученици на бившия Съветски съюз, които сега професионално мразят и ругаят Русия, едно денонощие повтарят в несвяст, че руски ракети ударили Полша и НАТО не трябва да се мота, а да тръгва на Изток ("дранг нах Остен“, както казваше Хитлер).

Наложи се лично господин Столтенберг да им разясни, че ракетата е руска, но украинските юнаци са я изстреляли и че Русия въобще е виновна, но по принцип, а не конкретно за случая. Всъщност и братята украинци също не били виновни, защото ракетата била блуждаеща според спецовете от НАТО.

Ти да видиш какви съветски ракети имали украинците – блуждаят, блуждаят и бам в Полша! 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари