Недим от "Безмилостен град" прохожда и проговаря

Недим (Беркер Гювен) ще търси възмездие за злото, което му е сторено.

Разплитат се мръсни тайни от живота на Шениз

Мине Тугай е с български корени

След лечение при психолог и терапевти, Недим изненадващо се появява на тържествена вечеря в имението, организирана в чест "закрепването" на брака на Дженк и Джемре. Освен че е на крака, той вече е и проговорил. В изряден външен вид, Недим застава пред "младоженците", за да им честити. Всички са в шок, особено неговата леля и дългогодишна мъчителка Шениз.

Духовете относно, кой е бащата на бебето на Джерен, са се успокоили. Айлях е показал на семейството готовия ДНК-тест, на който черно на бяло е установено, че очакваното дете е от Недим. Докато е още в инвалидната количка, оказва се, че той не дава своя кръв, а чаша от вода, от която е пил Дженк... Признава това пред своята психоложка.

И докато, Шениз, Дженк, и Джерен тръпнат от ужас, че бързо да бъдат отмъстени, то Недим е намислил друго: постепенно и мъчително  да взима от тях всичко, което преди това те са му отнели. Не случайно, когато една вечер Джек питайки го, имали нужда от нещо, Недим спокойно му отговаря: "Това, от което имам нужда, ще си го взема постепенно!.."

Шениз (Мине Тугай) таи още мръсни тайни от миналото си.

В хода на повествованието в турския сериал "Безмилостен град" полека-лека ще се разплитат и други мръсни тайни от миналото на Шениз, но за това по-нататък.

На Недим му предстои адаптация към новия начин на живот, както и премислени ходове в търсене на възмездие, от които коварната му леля ще е в стрес и невидение за бъдещето си.

Актрисата Мине Тугай, която влиза в образа на коварната Шениз, е позната преди това на българските зрители  като Дефне в "Готова на всичко", Бахар във "Времето лети", Ендер в "Кварталът на богатите", Асуман в "Твоят мой живот" и Елчин в "Ягодова любов".

Мине Тугай е родена на 28-и юли 1978 г. в Коня. Родителите й са турски емигранти от България. "При първа възможност искам да посетя България, за да науча повече за корените си", споделя популярната актриса. 
Преди две години Мине Тугай направи разтърсващото признание, че страда oт ayтизъм.  Че има проблеми, cпoдeли caмaтa тя в пocт в coциaлнaтa мpeжa Tyитъp. "He ce cpaмyвaм дa пpизнaя, чe cтpaдaм oт ayтизъм. Ho ниĸoгa нямa дa мe видитe дa ce oплaĸвaм, или дa пpизнaвaм ĸoлĸo ми e тpyднo дa ce cпpaвя дopи c oбичaйни и eжeднeвни нeщa. Koгaтo мe глeдaтe, нe виждaтe paзлиĸaтa. He мoжeтe дa yceтитe тpyднocтитe, ĸoитo aз изпитвaм. Haпpaвиx тoзи тyит зa вcичĸи мoи пpиятeли, ĸoитo ca в цeлия cпeĸтъp нa ayтизмa. He cтe caми", зaяви aĸтpиcaтa.

В личния си живот Мине преживя дълга връзка с турската рок звезда Емре Айдън, но двамата се разделят и актрисата се завърна към предишната си любов – фотографа Мехмет Тургут. В медиите се появяват твърдения, че двойката се е преместила в общо жилище и в скоро време се очаква сватба. За сега обаче звездата не гради планове за бъдещето.

Коментари

Задължително поле