Не се притеснявай, Цицелков, но и Тошко не е прав

“Странно и жалко е, една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир. Говоря за Нова телевизия. Техният журналист си позволи в обедната емисия да излъже без капка срам.

Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона”, заяви един от лидерите на ИТН - Тошко Йорданов.

Прекалено крайно изказване, не е прав Тошко Йорданов. Както и не е прав репортерът на Нова Благой Цицелков, който в живо включване, цитирал ИТН, че са готови да приемат подкрепа от всеки, включително ДПС и ГЕРБ. От Нова обясниха това като невинна грешка, която след това е оправена. Опитен репортер като Цицелков такива грешки не би трябвало да прави. Едно име може да сбъркаш, но да туриш като каймак двете партии, срещу които ИТН се бори като евентуални партньори на Слави, е провокация, както и да го погледнеш.

Иначе, не се притеснявай за кунките си, Цицелков. Онова е метафора - не е заплаха. Крум го няма отдавна и слава богу, защото у нас всеки трети щеше да ходи без ръка и език. Което, вярваме, и Тошко Йорданов го знае.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари