Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Не става дума за втора кабинка, уважаеми управляващи

Иска ли българското правителство да стане съучастник в убийство?

Това се питам като слушам как огромният скандал с плановете за управлението на нашите планини е сдъвкан до махленска разправия за втора кабинка в Банско.

Не става дума за втора кабинка в Банско, уважаеми управляващи!

Става дума за отрязаната глава на българския планински и ски туризъм, която псевдоеколози, платени добре от чужбина, поднесоха на тепсия на плащачите. За това убийство става дума.

Втора кабинка на Банско може да има, може и да няма, но е сигурно, че ако продължавате да се правите на умрели лисици, границата с Гърция ще бъде блокирана и Европа ще пита защо.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (15)

 1. Значи и герберското правителство лапа пари щом толкова време се мота. И естествено участниците в наглата групировка Независимата Съдебна Власт, също тоже изкарват едни кинти от безкрайните тъкувания на бездарните закони. Всички са в един кюп, крадци !

 2. Пич, ама стига
  С тез “ кабинки“
  И бабини ти Деветинки
  С кабинки или Без
  Пирин е един
  Природен Властелин

 3. …и не били Деветинки, а
  Много стотинки…

 4. Блъсков станал граничар
  На Пиринсккят пазар

 5. Другарю Блъсков,къде работи Вашата дъщеря и кой я назначи в Брюксел ,Илияна Йотова нали.Е тази услуга трябва да се плати с удобна позиция.Сега работи при Петър Корумбашев.

  1. Какво общо има Йотова с лифта на Банско? Или пък Корумбашев?

 6. Никой няма нищо против втора кабинка, но защо концесията върви с 30% сеч на територията, която се отдава, а дали няма да отсекат 70%, кой ще проверява? Знаете ли колко струват тези вековни дървета там, средна цена 10 000 евро на едно дърво ще си докара цеко минев и така няколкостотин милиона евро и кабинката ще му излезе безплатна, че и на далавера ще остане. А кой ще плати глобата за тези зулуми? Едни ще правят пачки, а тъпия народ ще плаща. Цеко Минев да продаде стария лифт, да сложи на мястото му друг с кабинки за 15-20 човека и проблема щеше да е решен отдавна, но нямаше да има далавера, нямаше да има едни 300-400 милиона евро от ценна дървесина. Па и ако ще е втори лифт, нека той да е на общината и на сдружение на хотелиерите, така както се прави по белия свят, а не да се дава на маймуна, която изнася всички пари в офшорни зони и плаща има нема еле еле 10% от данъците, които дължи на държавата.

  1. Абе, ти продължаваш да пишеш тежки малоумия, а? Нито някой ще сече нещо, нито нищо. Всичко е написано в плана ама за какво да четем? А виж, че 1 дърво струвало 10 000 евро не си прав! Според мен 1 дърво струва 100 000 евро, 20 крави и 2 човешки души!

 7. Не дадохте думата на представители на на зелените .
  Не написахте нито едно „различно“ мнение / различно от Вашето разбира се /.
  Господа и дами от „независимата и обективна“ медия, засрамете се !

  1. Хахахаха, защо, да не би “зелените” да имат нещо против един планински лифт? Не е ли това най-зеленито транспортно средство? Или предпочитат всеки ден 1000 скапани рейса и хиляди коли да бълват пушеци по баирите към пистите?

   1. Глупости на търкалета! След лифта ще дойде дума и за още писти защото тези са претъпкани. Пак ще има пример със западните страни. После ще се отвори дума , че тия хора няма къде да ги настаняваме и полека лека ще стане като „хубавото“ ни черноморие, бетон до бетон!
    Каква природа само !

    1. Аха, сега разбрах вече. Проблемите за „зелените“ са имагинерни в бъдеще време? Евентуално един вид? Правилно другари, трябва да се мисли за бъдещето! Отличници, молодци!

 8. ДА БЕ – ВРНО – ОТ ТИЯ ДЪРВЕТА – НЕ МОЖЕМ ДА ВИДИМ ПРИРОДАТА.
  АЙДЕ МАЛКО МРЪДНИ , БЕ БЛЪСКОВ..

 9. Не става дума за втора кабинка уважаеми читатели. А става дума за едни много мръсни пари лапнати от Петьо за да лобира за ПИБ и Цеко. Позор за долната пачавра !

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.