Новият сериал с Йозджан Дениз не удари висок рейтинг

Проектът - извън десетката по гледаемост

Оценката за първия епизод на новия турски сериал  "Толкова дълго те чаках" не отговори на очакванията на продуцентите, както и на главния актьор в него - Йозджан Дениз, тъй като не влезе в десетката на най-гледаните телевизионни предавания. Производителите разчитаха на по-добър резултат. Според данните, разпространени от "Gazeteduvar", първата серия на този проект  премина 16%, което обикновено се счита за добър показател, но изобщо не е  този, който създателите очакваха.

В съответствие с показателите на 29 януари (денят на премиерата), първото място бе заето от поредицата „Опасни улици“, второто - от програмата на  Еспа Ерол , а третото - от поредицата „Червената стая“ и т.н . Премиерният сериал с Йозджан Дениз не влезе в първите десет.

По-рано актьорът увери феновете, че сериалът ще се превърне в един от най-обичаните проекти не само на турските, но и на чуждите зрители. Актьорът многократно подчертаваше в интервюта, че поредицата е изградена по доста необичаен начин и при създаването й е използван оригинален режисьорски подход.

Актьорският състав е наистина невероятен. В допълнение към главните изпълнители Йозджан Дениз и Ирем Хелваджъоулу, в проекта участват звезди като: Йълдъз Кюлтюр, Джанер Шахин , Мустафа Угурлу и други.

Дни преди премиерата на "Толкова дълго те чаках", Йозджан Дениз направи изявление в пресата и го публикува в социалните мрежи. В него той благодари на екипа по създаването на поредицата, за концентрацията и упоритата работа. Актьорът подчерта, че този проект е една от най-трудните творби в творческата му биография, както по отношение на подготовката, така и по ролята.

В телефонно интервю за Канал D, Йозджан отбеляза, че е благодарен на преданите си фенове, които въпреки опитите да го клеветят и очернят, заради новия скандал с бившата му съпруга, застанаха на негова страна и очакваха с нетърпение премиерата на поредицата.

Коментари

Задължително поле