Обявиха за издирване изчезналия Владо Бореца от Берковица

Възрастният мъж страда от деменция, няма го от 2 седмици

Районното управление на МВР в Берковица обяви за издирване възрастен мъж, изчезнал безследно преди две седмици от дома си. На 3 юли 82-годишният Владимир Петков излязъл от апартамента си в ж.к. „Изгрев” в предбалканския град и тръгнал на разходка към центъра. Вечерта, след като не се прибрал в дома си, близките му подали сигнал за изчезването му в Районното управление. По техни данни възрастният мъж страда от старческа деменция. В деня на изчезването си Владимир Петков, известен като Владо Бореца,

е бил облечен в сив пуловер от изкуствена материя и в черно долнище на анцунг. Висок е около 162 - 168 см., със слабо прегърбено телосложение и бяла коса. Лицето му е овално и бледо, очите - кафяви, веждите гъсти, носът широк, има малки устни и щръкнали уши.

„Умоляват се гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението на Владимир Петков да се обадят на тел. 112, на телефоните за връзка с РУ Берковица 0953/88710 и 88720 или в най-близкото поделение на МВР”, съобщиха от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България