Обявиха плеймейтката Нора Недкова за президент

Константин Трендафилов издаде, че се е разделил с поп звездата Дара

Ваня Костова нарече Ева Найденова „дразнител“ и я обвини, че практикува черни магии

Новият сезон на риалити предаването „Вип Брадър“ официално стартира. С влизането на съквартирантите един по един в къщата на Големия брат започнаха и тайните мисии и тихите конфликти.

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова бе обявена за президент секунди след влизането си в Къщата. Четвъртият участник в тазгодишното издание на предаването даде големи заявки за себе си още в своята визитка. „Аз съм гореща, страстна и непокорна. Хората ми завиждат“, заяви блондинката на влизането си в Къщата и допълни, че ще се бори за равноправие между мъжете и жените.  Вицепрезидент, избран от зрителите в страницата на предаването във фейсбук, е скандалният гримьор Валентин Кулагин.

Тяхната задача бе да изберат един съквартирант, който да остане без багаж до края на сезона. Изборът им ще бъде излъчен в дейли епизода на предаването утре.

Писателят и изпълнител Константин Трендафилов, който се изявява с псевдоним Папи Ханс, бе първият участник, прекрачил прага на „Вип Брадър“ тази година. Още във визитката си той загатна, че вече не е обвързан, след като подробно описваше какви жени харесва и заяви, че „любимата му жена“ е неговата котка. Окончателното потвърждение дойде, когато отговори отрицателно на въпроса на водещите дали в момента има жена до себе си. Така писателят обяви, че с младата поп звезда Дара са разделени.

Вторият участник в тазгодишния сезон на риалитито – легендарната певица Ваня Костова, също предизвика интерес с изказвания още във визитката си. „Не бих могла да бъда в добри отношения с човек, който практикува с черни магии. Ева практикува магии“, заяви Костова на въпрос как би реагирала, ако съжителства с колежката си от Тоника. И допълни, че Найденова ще злоупотребява с алкохола в Къщата и я определи като „дразнител“.

След Ваня Костова веднага последва появата на Ева Найденова. Във визитката си тя обясни, че „не знае защо Ваня е напуснала“ и твърдението, че е „заради нея не е истина“. В Къщата на Големия брат двете хладно се поздравиха и размениха едва няколко думи.

Божана Кацарова, победителката в кулинарното състезание „Мастършеф“, е петият участник в предаването. След нея прага на Къщата прекрачиха половинката на водещата Гала – бизнесменът Стефан Николов, журналистката Мира Добрева и скандалният гримьор Валентин Кулагин.

Актьорът Веселин Плачков, рапърът и бивш затворник Ванко 1, световноизвестната моделка Розмари Тишер, чиято майка е от Казанлък, дъщерята на Йордан Караджов - певицата Лора Караджова, носителят на титлата „Мистър София 2018“ Ричард Величков, рапърката Денислава, която се изявява с псевдонима Диона, хип-хоп изпълнителят Атанас Колев, бизнесменът Петко Димитров и половинката му Яна са останалите участници в тазгодишния сезон на „Вип Брадър“.

Коментари

Задължително поле