Обявиха InterContinental Sofia за „Водещ хотел в България 2023“

Отличието е от най-престижната световна класация World Travel Awards

Страхотни новини за българския туризъм, след като за пета поредна година InterContinental Sofia стана ”Водещ хотел в България 2023”. Поредното високо отличие е присъдено от една от най-престижните световни класации за оценка на хотелски продукт - World Travel Awards. Тя подрежда най-добрите хотели в Европа, а победителите в нея се избират въз основа на онлайн публично гласуване от страна на крайни потребители и професионалисти в сферата на туризма на световно, регионално и национално ниво.

“За нас е огромна чест да бъдем отличени за пети пореден път за Водещ хотел на България от Световните туристически награди. Сърдечно благодарим на всички наши гости и партньори, които гласуваха за нас, както и на прекрасния екип на хотела, без който този успех не би бил възможен”, сподели генералният мениджър на InterContinental София АнджелоЗукала. “В стремежа си да предоставим превъзходно изживяване за нашите гости, сме щастливи да споделим, че компанията собственик Галакси Инвестмънт Груп осъществи цялостно обновяване на хотелския конферентен център и балната зала на InterContinental София, а в началото на годината отвори врати и кулинарното бижу на хотела - ресторант ADOR”, допълни той.

Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) - водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 6,000 хотела в над 100 страни. Хотелът е собственост на водещата инвестиционна компания “Галакси Инвестмънт Груп”. Той предлага неповторимо изживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм