Лекарствата срещу COVID-19 (ИНФОГРАФИКА)

Със секс да избием глобата за разходка! Сайтът Pornhub обяви официално, че плаща по $3500 за аматьорско видео

Разширяват Монако за повече луксозни домове

Правителството прие измененията в държавния бюджет за 2020 г. Предвижда се изтегляне на до 10 млрд. лв. държавен дълг

Продажбите на жилища в Сингапур се увеличават

Две жени са пострадали при катастрофа в Благоевград

Третият тест за коронавирус на Ангела Меркел също е отрицателен

Колумбийски бунтовници слагат оръжието

Отсрочват заемите на няколко стъпки Започват с 2-3 месеца, а при необходимост ще има удължаване за мораториума

Меган и Хари приключиха със задълженията си към кралското семейство

Компаниите не променят плановете си

КПП-та и пеши патрули в Бургаското гето

Военен кораб с 1000 болнични легла пристигна в Ню Йорк, за да помага в борбата с коронавируса

Винетките без компенсации от АПИ

Тръмп: Над 2 млн. американци можеха да загинат от COVID-19, ако не бяхме въвели мерки

„Омония“ дава Петев на съд

Кипърският „Омония“ (Никозия) даде Ивайло Петев на съд. Скандалът между двете страни продължава да се разраства. Бесни от изказванията на специалиста пред агенция БЛИЦ, шефовете на „детелините“ едностранно прекратиха договора на треньора в сряда. Ден по-късно президентът на клуба Антонис Ционис разкри, че е безкрайно разочарован от българския наставник и започва съдебна битка срещу него.

„Той урони престижа на клуба – каза босът за кипърското радио „Спорт-ФМ“. – Подали сме иск срещу него, а такъв ще заведем и срещу българския сайт, който разпространи думите му. Решението е на целия борд на директорите.“

В началото на седмицата Петев намекна, че е възможно кипърският гранд да урежда мачове и обвини трима от играчите си в симулативна игра. Става дума за португалците Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш. А тези думи Ционис коментира така: „Твърденията си той ще трябва да ги докаже в съда. Първоначално се съгласихме с решението му да не използва това трио и опитахме да прекратим договорите им, като ги извадихме от състава. Но не можахме да се разберем и се наложи да преосмислим решението си. И според правилниците на УЕФА и ФИФА, трябваше да върнем тези играчи две седмици по-късно. Треньорът много добре знаеше това! Беше наясно и за преговорите ни за прекъсването на контрактите им и резултата от тях. И той имаше становище от 12 март, в което каза, че ще се съобрази с решението ни. Разбира се, ние сме направили своите грешки като ръководство. Но целият този казус ще се реши в съда“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.