Оперираха Делио Роси

Делио Роси претърпя успешна операция след битов инцидент в дома си. Ръката на треньора на „Левски“ е счупена. Роси е претърпя. операция на дланта при доц. Симеонов в „Пирогов“. Очаква се италианецът да няма проблеми да води „Левски“ в софийския дуел срещу „Септември“ в събота вечер. Не е сигурно обаче, че Роси ще е в добра кондиция да води следващите тренировки на „сините“.

Това е вторият италианец, който ще се подвизава с гипс и шини по родните терени. През 2001 година Луиджи Симони скъса ахилес при гол на Любо Пенев срещу „Левски“ от радост. Докато не го изгониха от ЦСКА, ветеранът в професията куцукаше край страничната линия. Пенев дори го сравни с пирата Джон Силвър от „Острова на съкровищата“.

В същото време нова трагедия разтърси футбола ни. Два дни след кончината на Павел Панов си отиде и друг бивш футболист на „Левски“ и национал - Георги Марков (46 г). Двукратният шампион със „сините“ и едва вторият българин след Гунди, вкарал гол на Англия, за последно работеше като спортен директор в „Септември“. През 2015-а Марков получи инфаркт по време на лагер на „Локомотив“ (Сф) в Анталия, но тогава животът му бе спасен.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ