Орлин Павлов в дует с Михаела Филева

Записват песен към филма „Завръщане”

Представят я на плаващия концерт в Пловдив

Орлин Павлов и Михаела Филева записват своята първа съвместна песен, която ще бъде част от саундтрака на филма „Завръщане”. Сингълът е написан от Графа специално за новия филм на Ники Илиев и ще бъде представен за първи път по време на плаващия концерт на Орлин Павлов на 28-ми август на Гребната база в Пловдив. По време на събитието, в реално време, ще бъде заснета финалната сцена на романтичната комедия „Завръщане”, а публиката на плаващия концерт ще стане участник и във филма, чиято премиера ще е през октомври.

Концертът на Орлин Павлов, както и филмът „Завръщане”, са част от програмата на „Пловдив - Европейска столица на културата 2019”. Това е първото подобно събитие на вода в България, което ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони. Създаването им е поверено на екипа, който е работил и по построяването на инсталациите за проекта на Кристо Явашев „Плаващите кейове”.

На сцената ще се качат и други известни български изпълнители - Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Бобо.

Самият Орлин коментира общата им песен с Instagram пост:

"Винаги съм искал да пея с това красиво, чаровно и супер талантливо момиче.

С Михаела Филева записваме дует, написан специално от Графа за саундтрака на филма “Завръщане”.

Даже ще я изпълним на живо на 28-ми август на Гребната база в Пловдив, на плаващия концерт. Хайде Мишее, на добър час :)))".

 

Коментари

Задължително поле