Левон Хампарцумян: През декември ще има повишение на някои от банковите такси

Вучич обучава съпартийците си как да мразят опозицията

Драгомир Стойнев, БСП: Цацаров е силна кандидатура за шеф на КПКОНПИ

Кметът на Перник: Ефектът от водния режим засега не е такъв, какъвто всички желаем

Спорт по телевизията днес, четвъртък, 21 ноември 2019

Защо отрязали 100-годишно дърво в Македония?

Почистват от дървета 10 км пътища в Шуменско

Болници си прехвърлят 3-годишно дете с апендицит – спасили го в „Пирогов“

Black Friday за напреднали Как най-добре да се възползваме от кампанията?

Изписват натровените деца от болницата в Ямбол

Петима загинали при експлозия в цех за фойерверки в Италия

Унгария с вето срещу резолюция на ЕС за годишни доклади за върховенството на закона

Джейн Сиймор – секси и на 68

Доналд Тръмп: Не съм искал нищо от Украйна

Папа Франциск отправи призив за опазване на жените и децата

Оставиха в ареста рецидивист, удрял полицаи Съдът е преценил, че може да се укрие

Снимка: Архив

По искане на Районна прокуратура – Велико Търново е наложена мярка за неотклонение задържане под стража на П. П. за хулиганство.

Той е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 26 октомври влязъл през служебния вход в заведение за хранене, в частта за персонала, като крещял, ругал и показвал неприлични жестове, влязъл зад щанда като стреснал и притеснил служителите, прередил всички клиенти, за да поръчва арогантно, отказвал да напусне заведението и настоявал да му осигурят тоалетна; след пристигане на сигнал с паник бутон от персонала на заведението, на служител на охранителна фирма отказал да напусне търговския обект, като се наложило охранителя да го изведе принудително, на тротоара пред заведението крещял, обиждал и се заканвал на служителите на охранителната фирма, извадил нож от раницата си и буйствал, докато го отвеждали на отсрещния тротоар и се опитвал да се освободи от охранителите, крещейки „Остави ме, ще те пребия, ще те убия, ще те намеря”, „Какъв си ти да ми кажеш да си ходя, ще отида да си взема хамбургера”.

След пристигане на място на служители в РУ – Велико Търново започнал да крещи, ругае, обижда и се заканва и на полицейските служители, започнал да ги блъска с думите „Оставете ме да си ходя, никакви обяснения няма да ви давам. Като си имате работа, си я вършете! Аз отивам да ям!”, крещял, обиждал и се заканвал на полицейските служители и след поставяне на белезници на място, както и след отвеждането му в сградата на РУ – Велико Търново, като деянието извършил повторно – след като бил осъждан с влязла в сила присъда за друго такова престъпление.

Преценено е, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието и е налице опасност П.П. да се укрие или да извърши престъпление, поради което е уважено искането на прокуратура и на лицето е взета мярка за неотклонение задържане под стража.
Разследването продължава под ръководството на Районна прокуратура – Велико Търново.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.