Отвлякоха с черен джип и пребиха 57-годишен мъж от град Искър

Снимка: Архив

Мъж на 57 години бе отвлечен и пребит в Плевенско. Инцидентът е станал снощи, на 9 септември. В 22:50 часа в полицията в Долни Дъбник е постъпил сигнал, затова че около 22.30 часа в частен дом в град Искър е нанесен побой на 57-годишен и против волята му е качен в черен джип с неустановена марка, съобщават от ОДМВР-Плевен.

Незабавно са организирани издирвателни мероприятия. Около 00:05 часа полицаи установяват пострадалия на пътното платно на железния мост на река Искър в град Искър. При огледа е установено, че по тялото има множество контузни рани. Той е транспортиран в СМП-Искър за преглед, а по-късно е транспортиран в УМБАЛ "Д-р Георги Странски"-Плевен където е установено, че има счупени 9-10 ребро и е настанен за лечение в "Гръдна хирургия".

От проведени оперативни действия е установен извършителят на деянието - 36-годишен от село Долни Луковит. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 142 от НК. Уведомен е окръжен прокурор при ОП - Плевен. Продължава работа разследващ полицай.

 

 

 

 

Коментари

Задължително поле