Откриха автомобилен бутик за луксозна марка

Изисканият бутик предлага луксозни коли и стоки на едно място.

DS Automobiles разчита на опита от електрическата “Формула Е”

Премиум коли и ексклузивни продукти

Първият автомобилен бутик на луксозната френска марка DS Automobiles отвори врати в София. Той разчупва представите за стандартен шоурум, като прилага концепция, сходна с тази на моден бутик от Париж.

Цялата моделна гама на марката DS е на разположение в новия център включително електрическите и хибридни модели с логото E-Tense и наскоро лансирания DS9. В областта на електрификацията френската компания има лидерска позиция, затвърдена от двете спечелени титли при пилоти и конструктори в електрическата “Формула Е”.

Марката DS Automobiles беше създадена през 2015 г. като луксозен бранд на групата PSA (в която участват Peugeot, Opel и Citroen) и продължава историческото наследство на легендарния модел DS от 1955 г. С моделите DS7 Crossback и DS3 Crossback марката лансира гама от шест автомобила в световен мащаб, като всички се предлагат и с електрифицирана версия с логото E-Tense.

Моделът DS 3 Crossback E-Tense представлява 100-процентъв електрически автомобил, а DS7 Crossback E-Tense е plug-in хибрид с мощност 300 к. с. и задвижване на 4-те колела. Именно при тези модели е приложен богатия опит на марката от електрическата “Формула Е”. Те са част от групата демонстрационни коли, които са на разположение за персонален тест драйв в новия бутик на DS Automobiles в комплекса на “София Франс Ауто” на столичния бул. “Ботевградско шосе” 459. Освен нови автомобили там се предлагат ексклузивни продукти и аксесоари, както и виртуални преживявания плюс сертифицирани употребявани коли под шапката DS Certified.

Коментари

Задължително поле