Парапсихологът Ивайло Илиев: С ново мислене всяка жена може да стане красива

Излъчването на положителна енергия облагородява външността

Различните аспекти на женското очарование и магнетизъм са вълнували хората от незапомнени времена. Те са били наясно, че красотата не е само Божи дар или добра комбинация от гени, а излъчване на положителна енергия, която облагородява външността на всекиго.

Няма начин злобен човек с лоши помисли да изглежда добре

категоричен е парапсихологът Ивайло Илиев. Според него една жена може да е перфектно гримирана, фризирна, елегантна и въпреки това да не е харизматична, да й липсва чар. Същото важи и за мъжете.

Струва си хората да се погрижат за очарованието, което някои притежават, без задължително да са впечатляващи с външността си. Защото красотата и привличането се таят дълбоко в нас.

Харизмата е тази, която "бърка" в душата и ни кара да се заглеждаме по красивите хора. Има начин тя да се увеличи. Когато човек осъзнае въздействието й и поиска да я притежава, тялото се програмира и започва да трупа повече положителна енергия там, където тя не достига.

Трептенията в женския организъм са с много по-висока честота, отколкото в мъжкия. Когато жената съзнателно насочва повече любов и позитивизъм към определени части на тялото си, те започват да ги коригират. Е, едва ли ще успеят да увеличат бюста си, но ще забавят процеса на увисване и деформация, който настъпва с възрастта.

Знае се как пламъкът в очите или походката на някоя жена привличат погледите. У всеки има т. нар. "енергиен процесор", който улавя излъчването на хората - било то положително или отрицателно.

С позитивна настройка всяка жена може да промени начина, по който изглежда, подчертава парапсихологът. Ако се научим да се приемаме каквито сме и ако се обичаме повече, това неминуемо води до положителни външни промени.

Излишната самокритичност е орисия за недобро

Същото може да се каже и за прекаленото самочувствие и самонадеяност.

Когато всяка сутрин се поглеждаме в огледалото и си казваме, че сме остарели, че имаме нови бръчки по лицето си, ние включваме програма, с която още повече задълбочаваме процеса на стареене, предупреждава Ивайло. Добре е да затворим очи, да си представим точно как искаме да изглеждаме и да задържим този образ в съзнанието си колкото е възможно по-дълго. Визуализацията е особено важна, тъй като тя задейства процеса на позитивна промяна. Магът твърди, че физическа природна красота плюс чар е равна на невероятен успех. А физическа красота без чар е равна на куклена красота.

Енергийна защита

Красивата жена без да иска, буди завист у другите. Невинаги хубавиците са щастливи, защото другите им вредят дори само със злобните си погледи.

Най-добрата защита е всеки да се довери на интуицията си и да я развива. Тя помага да се избягват хората, които не са искрени и са с нисък морал. Друго важно правило е да се отнасяме към тях и действията им с безразличие. Това е начин да отразяваме обратно като с огледало нечистите им помисли.

Всяка жена може да усили защитата си като се научи да се харесва такава, каквато е, и да излъчва това усещане чрез кожата, очите, походката. Добре е да си представя как около нея винаги има кълбо от лека мека светлина, да се почувства като в ефирно стъклено яйце, което я пази.

Водата като подмладяващо средство

Водата ни влияе и вътрешно, и външно, тъй като 60% от състава на човешкото тяло е вода.

Като носител на информация може да е заредена положително или отрицателно. Променяйки структурата си по един или друг начин, тя въздейства върху клетката, колагеновите влакна и процеса на стареене.

Живата вода е наситена с енергия за живот, необходима на кожата, на косата, на цялото тяло. Светената вода също се смята за жива вода.

Известно е, че животворната течност е с кристална структура, в която може да се вкара информация, подходяща за съответния човек, така че да се забави цикълът на стареене или да се стимулира процес на подмладяване.

 

Древни рецепти за хубост

Сребърна вода

Взимат се 500-700 мл изворна вода (или слабо минерализирана) и осветен сребърен кръст, който се поставя в нея, се добавят още парченце аметист и аквамарин. Съдът се поставя да пренощува в стая, където никой не спи. На сутринта водата може да се използва за миене, пиене или за маски. Кожата не бива да се избърсва, а да се остави да изсъхне.

Маска с хума и отвара от живовляк

Хумата носи енергията и силата на земята, попива и слънчевата радиация. Добре е да престои на слънце поне 3-4 часа, преди да се използва.

Когато хумата се комбинира с отвара от широколистен живовляк, ефектът й се увеличава многократно. Шепа листа от билката се пускат в 500-600 мл вряща вода за 5 мин. Добре е да се използват емайлирани, керамични или стъклени съдове. След като поизстине, се забърква каша с хумата и се нанася върху лицето за 30 мин. Ефектът е поразителен. Добре е да се направят поне 10 процедури.

Почистване на лицето с бял хляб

Белият хляб почиства идеално кожата и това е известно от хилядолетия. Добре е да се намачка с ръце, като се вземе средата на 1-2 филии и към тях се добави съвсем малко сребърна вода. Докато мачка хляба, жената трябва да мисли за красотата си и да си представя какъв ефект очаква. Лицето се почиства на части, като се търка с полученото тесто.

Коментари

Задължително поле