Пенсионери са млатиха с бастуни за имот в село край Вършец

Съседска разпра за имот в предбалканско село прераснала в бой с бастуни. 68-годишна жена и 63-годишен мъж са пострадали в схватката, съобщиха от полицията в Монтана.

Свадата се разразила в сряда следобед в село Черкаски, на 16 км от Вършец. Комшиите Бойка Г. /68 г./ и Гюзеин Д./63 г./ и Елеонора С./61 г./ се скарали пред домовете си. Скандалът се разгорещил и съседите размахали тояги и бастуни.

След няколко разменени удара двама от участниците в боя потънали в кръв и се прибрали по домовете си. Баба Бойка се обадила на тел. 112 с оплакване, че й е нанесен побой и в селото пристигнал патрул на МВР.

Униформените заварили възрастна жена да лежи в кухнята си с окървавено лице и дрехи и започнали проверка. Установили, че след битката с бастуни Бойка Г. получила рана на главата, а Гюзеин Б. също е с травма на главата над лявото ухо. Пострадалата пенсионерка е обслужена от екип на „Спешна помощ” във Вършец и е транспортирана към болницата в Монтана от роднини за допълнителни изследвания. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България