Щерката на Любо Нейков влиза в „Откраднат живот“

Обвинение за хулиганство с особена дързост получи един от задържаните фенове от мача България – Англия

Aнтикорупционната комисия с иск за 1,163 млн. лева срещу ген. Кирчо Киров

ОИК в Търново откри нарушение на Изборния кодекс в плакатите на Весела Лечева Коалицията БСП за България имат 24 часа да ги подменят

Програмист спечели голямата награда на „Лукойл Клуб“

Министерството на транспорта готви нова концесия за летище Пловдив

СЕМ прекрати предсрочно мандата на директора на БНР Светослав Костов

Грипът увеличава риска от инфаркт 6 пъти

Нови стандарти при административното обслужване ще подобрят обратната връзка с потребителите

Разкриха кражба от дома на британец Единият извършител често гостувал на чужденеца

МВнР провери провокативна карта на Турция, включваща територия на България Не е публикувана от профила на турския военен министър Хулуси Акар, съобщиха от Външно

Цвети Радойчева пя на френски на Парижкия бал

Задържаха дилър и негов клиент в момент на сделка в ж.к. „Красно село“ в София

Съсед сигнализирал за насилие над 4-годишно дете, задържан е таткото

Плащаме за почивка до 100 лева на ден 4,7 млн. лв. ще струва обновеният национален туристически портал

61% от българите, които почиват у нас, търсят спа оферти.

До 100 лева на ден на човек са склонни да платят българите за ваканция у нас. Това показва проучване на хотелиерска група, която държи най-големите места за настаняване в Панагюрище. 66 на сто от анкетираните са посочили този финансов таван за избора им на дестинация.

Половината от отговорилите на въпросите са категорични, че искат да останат за минимум за една нощувка при пътуванията си в страната.

61% от българите търсят опции за спа и балнеотуризъм по време на пътуванията си в България и това е най-предпочитаната ваканция за вътрешните туристи, показва проучването. Най-търсените допълнителни услуги пък са посещенията на ресторанти и на музеи. Половината от избралите почивка или екскурзия у нас се интересуват от посещение на културни атракции.

През тази година именно увеличаването на българските гости е основният фокус в работата на Министерство на туризма. 4,7 млн. лв. ще бъдат дадени за изработването на обновяване на националния туристически портал, който да рекламира страната ни у нас и зад граница.

Изцяло модернизираната страница bulgariatravel.org ще бъде финансирана със средства по ОП „Иновации и конкурентноспособност”, заяви наскоро зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева. Виртуалната туристическа платформа трябва да бъде завършена след 36 месеца.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.