COVID-19 блокира здравеопазването Водещи специалисти искат прегледите да бъдат възстановени

Фермерските пазари тръгват с по-малко сергии Продавачи и клиенти на 2 метра разстояние

Менда Стоянова: Мярката 60/40 няма как да бъде използвана от всички видове бизнеси

Банката за развитие подкрепя със 75 млн. лв. Пощенска банка и Общинска банка

50% от магазина – само за БГ храни Ограничават стоките на промоция

Проф. Тони Веков, д. м. н., един от основателите на Чайкафарма, пред “Труд”: Първите 5000 опаковки Хидроксихлороквин идат до дни

Проф. д-р Тодор Кантарджиев: Салатата да се мие, козунаците – в опаковка

ДФЗ дава 30 млн. лв. за краткосрочни кредити в сектор „Плодове и зеленчуци“

Край на концесията, ако 3 г. няма добив

Ръст на търсенето на бързи заеми Мораториумът върху плащанията не важи за тях

Джеф Безос остава най-богатият човек в света

Спрете рецепти по вайбър, изписвайте и генерици!

Българка в Ню Йорк: Болните чакат 40 часа за хоспитализация, лекарите нямат нормални маски

Дания, Чехия и Гърция разхлабват мерките (обзор) Копенхаген отваря ясли и детски градини от 15 април

Фандъкова: Разкриваме отделение за пациенти с COVID-19 в Първа градска болница

Подменят тротоарните настилки в „Горна баня”

Подмяна на тротоарните настилки, бордюрите, ремонт на уличното осветление и засаждане на нови дървета се извършва в централната част на кв. „Горна баня”, район „Овча купел”. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Проектът е на стойност над 75 000 лв.

Реконструкцията обхваща северния и южния тротоар на ул. „Каменица“, в отсечката от ул. „Перуника“ до ул. „Дон“, както и западния и източния тротоар на площада при Минералната баня.

„Общата площ на подменената настилка е 1090 квадратни метра. Изборът на тротоарните плочи е направен след консултация с Инициативен комитет от жители на кв. „Горна баня“, уточни зам.-кметът на София Дончо Барбалов.

Той провери работата на обекта заедно с кмета на район „Овча купел“ Христина Семерджиева. Представители на Инициативния комитет присъстваха на проверката.

Общо 38 млн. лв. от бюджета на Столичната община са предвидени през тази година за текущ ремонт на улици и тротоари в София.

Продължава работата по програмата за обновяване на тротоари. Средствата се разпределят в зависимост от направените заявки на районните кметове. Възложени са ремонтни дейности на улични платна и тротоари в различни квартали.

Работи се по тротоарните настилки на бул. „Васил Левски”, бул. „Патриарх Евтимий”, както и в районите „Витоша”, „Студентски”, „Изток” и др. Отделно ще продължи обновяване на 94 000 кв. м тротоари в районите на Втория градски ринг като „Средец”, „Триадица”, „Красно село”. Към момента се извършват ремонтни дейности на около 10 000 кв. м тротоарни настилки. Тези дейности се финансира с 9.2 млн. лв., отпуснати от СУСОПФ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.