Подобрява се състоянието на детето, което беше затиснато от метална врата в училищен двор

Снимка: БТВ

Подобрява се състоянието на 5-годишното момче, което вчера пострада в двора на спортното училище в Пазарджик - върху него падна тежка метална врата. Това заяви пред БТВ майката на детето Миглена Милчева.

То беше прието за лечение в местната болница с гръдно-коремна травма, натъртвания по лицето и счупена ключица.

"Лежи обездвижен, пускат му обезболяващи и системи. По-добре е, но е много изплашен - плаче като изляза от стаята", сподели Миглена.

Майката заяви, че редовно води децата си на площадката, където се е случил инцидента. "Те обичат да играят футбол и ги водя много често там. Беше поредната вечер, в която реших да отидем след работа да поиграят", добави тя.

Миглена каза още, че не е видяла самия инцидент. "Чух писъка на детето и се опитах да я вдигна, не успях, помогнаха ми", заяви тя и посочи, че не ѝ е направило впечатление металните врати да са опасни.

"Снощи чух, че не трябвало да се влиза там - нито има табели, нито пише подобно нещо. Там има постоянно хора - спортуват, играят. Не се чувствам виновна. Тук като стане инцидент, винаги търсят вината в другите. Не мисля, че това е допустимо в училището", заяви майката.

Жената беше категорична, че ще заведе дело срещу отговорните за инцидента.

Коментари

Задължително поле