Потърсете отговорност от "приятеля Макрон" и го питайте как предложението към нас и това към Македония явно са различни

Еманюел Макрон

И каква стана тя? Точно, каквато предупреждавахме, че ще стане. Франция не изчака мастилото под нашия подпис да изсъхне и подмени предложението към Македония. Ама не да го промени, а изцяло да го подмени.

Историята вече нямало да бъде казус. Няма да си говорим и за езика. Кирил и Методий, Самуил и Гоце Делчев ще си твърдят, че са македонци, пък ние ще се примирим, защото в това сме най-добри.

Ще остане само едно записване, и то евентуално, в македонската конституция, че правата на етническите българи да бъдат защитени. С което изцяло ще признаем, че в Македония българите са малцинство.

Говорехме, че се готви национално предателство. Е, сготви се. С подкрепата на всички и под чужда егида. Сега, дали ще има някаква защита някога на българския интерес, никой не може да каже. В Скопие леят шампанско, защото ни "врътнаха".
А ние, ние продължаваме да се занимаваме с това кой да управлява страната ни. Докато същевременно очевидно изборът не е кой да управлява, а кой да представлява скритото управление. Оказва се, че управлението е едно и също, само аватарите му са различни. 

Потърсете отговорност от "приятеля Макрон" и го питайте как предложението към нас и това към Македония явно са различни. И върнете ветото. Не може в Европейския съюз да има държава, която счита нашата история, език и култура за своя.

Идва време разделно. Или политиците ще минат на страната на народа си, или народът ще ги измете изцяло. Въпрос на време е.

От фейсбук, заглавието е на редакцията

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари