Походи в защита на традиционното семейство се проведоха в пет града (СНИМКИ)

Участниците призоваха управляващите за защита на децата от джендър политиките

Хиляди привърженици на брака и традиционното семейство събра Походът за семейството днес в петте най-големи български града. Музика, балони, танци за семействата, хубава българска музика и усмихнати лица изпълниха празничните шествия в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, съобщиха организаторите.

Акцент в Похода бяха мъже и жени облечени съответно със сини и розови тениски с надпис: “За традиционното семейство” и двойки в сватбените им костюми и булчински рокли.

В семейна и приятелска атмосфера, участници в Похода изразиха своята позиция по важни за обществото въпроси, свързани с брака, семейството и децата.

По време на събитието в 5-те града бе прочетена Декларацията в подкрепа на семейството, адресирана до управляващите, с призив за подкрепа на брака и семейството и за защита на децата от джендър политиките. В нея участниците призовават управляващите да застъпват за утвърждаване на семейството, основано на брачния съюз между един мъж и една жена, за противопоставяне на джендър политиките и за създаване на условия, които осигуряват достоен живот на семействата и насърчават раждаемостта.

За финал на шествието участниците изпяха българския химн и десетки балони с надпис „ЗА семейството от мъж и жена“ изпълниха небосклона.

Коментари

Задължително поле