Появи се нова секс кореспонденция на Арми Хамър

Момичета били съгласни да яде парченца от тях

Историята на Арми Хамър и изтеклата му сексуална кореспонденция  продължава. Този път друга жена се свърза с репортерите, които показват нови скрийншотове и аудио съобщения, които тя обменя със звездата в социалните мрежи (все още няма официално потвърждение за автентичността, тъй като самият Хамер не коментира материалите).

Те били направени веднага след като първите скрийншотове на сексуалните фантазии на Арми бяха публикувани онлайн, включително страшната фраза „Аз съм 100% човекоядец“. Именно след тези публикация в мрежата избухна скандал и скоро започнаха да се появяват нови доказателства за агресивното поведение на Хамър по време на сексуални практики.

Новата свидетелка уверява, че актьорът в кореспонденцията с нея споделя емоциите си от случващото се, наричайки реакцията на пресата желание да го засрами. В постовете си Арми пише, че е "скапан" от това, но признава, че като цяло се чувства добре. "За да бъда честен, малко съм съкрушен. Това е много груба намеса и доста скапана - да бъдете опозорени в Интернет за вашите извивки (извиване се нарича определен вълнуващ елемент или действие, което може да е индивидуално за различните хора и да не съвпада с нещо общоприето. - Ред.). Но аз съм щастлив. Животът е добър. Просто е труден момент. Много съм щастлив и спокоен. Трябва да се учим от всички трудности и да сме благодарни за всичко", това са думи на Хамър, цитирани от новата свидетелка.

Тя  говори и за това как е започнала да общува с актьора и това не било трудно. "Започнах да му пиша в началото на декември. Кореспонденцията беше проведена от официалния му проверен акаунт в Instagram. В края на този ден той наистина се интересуваше от секстинг и изпращаше гласови съобщения. В продължение на няколко седмици провеждахме разговори на различни теми, които варираха от сексуални до ежедневни", казва анонимна жена каза пред "Daily Mail".

Тя също така отбеляза, че след първото изтичане на кореспонденцията, актьорът получил много съобщения от момичета, които били готови да задоволят странните му желания. "Получих много предложения от момичета, които казаха, че мога да ям парченцата им, ха ха", написал Хамър.

Жената уверява, че още на следващия ден, след като са започнали да си кореспондират, Хамър й е разказал за своите агресивни сексуални фантазии и се опитал да я убеди да се присъедини. Арми казал, че харесва опасни практики, включително душене, до загубата на съзнание. "За мен е удоволствие да душиш някого до момента, в който ще изпадне в безсъзнание, но да го настроиш да се събуди, когато е на път да свърши. Плюс това страхотен секс като цяло. Това е любимото ми лекарство", написал Хамър за това, което го възбужда.

Освен това актьорът помолил момичето да му изпрати касета как тя мастурбира. "Ако направим това, ще имам тези оргазми. Така че бъди моята перфектна малка уличница и ми дай пет оргазма. И тогава кажете благодаря сър. Хайде. И не пишете отново, докато не завършите пет пъти", очертал Хамър желанията си.

Момичето не било възхитено от такова предложение и скоро спряло да общува с актьора. "Започна да ме разпитва за неща, които отново започнаха да стават наистина секси, в разгара на скандала. Блокирах го след това и никога повече не съм говорила с него", призна жената.

Да напомним, че много момичета вече споделиха опита си с Арми Хамър, включително 22-годишната Пейдж Лоренц, която се срещнала с актьора в края на миналата година. По-рано тя даде и интервю за "Daily Mail", в което каза, че Хамър е използвал физическо насилие срещу нея.

Преди няколко дни бившата съпруга на Арми, 38-годишната Елизабет Чембърс, коментира разрастващия се скандал за първи път . Тя заяви, че не знае нищо и е просто шокирана.

Коментари

Задължително поле