Заев: Предсрочните парламентарни избори ще се състоят на 12 април 2020 г.

Президентът Радев ще бъде на посещение в Япония за интронизацията на император Нарухито

Интронизацията на император Нарухито (ИНФОГРАФИКА)

Полицейски хеликоптер и няколко патрулки преследваха 4 часа силно агресивна крава в Германия

Подкрепа от Путин за Сирия търси Ердоган Иска армията на Дамаск да се оттегли от границата

Президентът на Чили въведе извънредно положение в още три града

Възможен ли е свят без глупаци? Сборникът „Психология на глупостта” прави аутопсия на глобалната напаст

Нов епос по „Война на световете”

Стево Пендаровски: Имаме държавен консенсус, че искаме да продължим по европейския път

Села в Невестинско са заплашени от воден режим

Възстановено е движението на пътя София – Варна край Омуртаг

Фандъкова печели в два тура с 10 пункта Данните са от представително проучване за цяла София на агенция „Сова Харис“, направено по поръчка на „Труд“

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 21 октомври 2019

Шестима ранени при катастрофа на бензиностанция край Елин Пелин

Тома Белев се изгаври с еврейския народ „Екологът“ погазва и международни норми

Прабългарите отново в лукс в „Игри на волята“ Траки ще спят в рибарската хижа, красивите Славяни отиват на безлюдния плаж

Днес се проведе поредната битка за земя в „Игри на волята: България“. Трите племена се бореха за своята Хасекия. В битката можеха да участват по 6 войни от племе, което означаваше, че Траки и Славяни трябваше да решат кои двама от всяко племе да почиват. За Славяни това бяха Марешка и Март, а за Траки Атанас и Илиан. В битката участниците бяха вързани един за друг, глезен за глезен и така трябваше да преминат през трасето с препятствия и да съберат шестте тотема, като първият беше в морето, а за последния трябваше да копаят дълбоко в пясъка.

Най-бързи по трасето бяха Траки, след тях Славяни и последни до копаенето стигнаха Прабългари. Въпреки че имаха най-малко време, Силните се справиха най-бързо и първи намериха тотема, заровен в пясъка и така за втора поредна седмица спечелиха правото да спят в луксозната вила. Втори останаха Траки, които отиват в рибарската хижа, а красивите Славяни за първи път ще трябва да оцеляват на безлюдния плаж. „Сега ще видим кой колко струва и всеки ще докаже волята си“, беше първата реакция на Амелия–Мира от Славяни.

На плажа Славяни намериха храна и топли завивки, които обаче се оказаха за Георгиос, който продължава да ползва привилегията си, спечелена още на старта на шоуто. Дали на тази територия, където останалите няма да имат абсолютно нищо, ще бъде мястото където тази привилегия ще се окаже проблем за Мистър София?

Освен това Бояна, Йоана и Марешка се опитаха да изяснят отношенията си и защо не са номинирали мъжете, но отново не успяха да се разберат. Според Марешка съвсем скоро мъжете ще разберат, че слабото звено в техния отбор са именно Бояна и Йоана, а от своя страна Бояна смята, че Марешка не е окей с това, че мъжете харесват повече нея.

При Прабългари Венцислава разбра, че Юлиян е скрил цигарите, което я ядоса. „Нито мъжът ми, нито баща ми си позволяват да ми държат сметка за цигарите. Юлиян не ми е никакъв“, изригна Венци, която ясно даде да се разбере, че и при племето на Силните нещата няма да са спокойни.

В рибарската хижа Траки получиха задача от капитан Бялото Мите. След като се справиха успешно получиха и храна, която беше повод за поредно разделение в племето. Атанас заяви, че от тук нататък всичко ще се дели между тях и всеки да прави каквото иска, а не да се готви общо за всички.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.