Прогресът продължава с бисексуален Супермен и полово неутрални детски играчки

Илюстрация от предстоящия комикс на “DC Comics”.

Точно си каже човек, че е чул, прочел и видял възможно най-големите глупости, пръкнали се от вилнеещата на Запад културна революция и вземе, че попадне на поредните новини и заглавия, които му преобръщат представите за прогрес и промяна. Този път ни удря двойна доза абсурдизъм и културен вандализъм.

Първо “имаме новина”, че от следващия месец светът на комиксите ще ни предложи нов Суперемен, който, разбира се, е бисексуален . После четем как от “Лего” са решили да премахнат препоръките за пол от играчките си в опит да се “борят срещу джендър стереотипи и представи”. В допълнение загубилият всякаква връзка с реалността губернатор на някогашния “златен щат” Калифорния Гавин Нюсъм варва безумен закон, който задължава всеки голям магазин да има секция с “полово неутрални” играчки за деца.

Коктейл от лудост, истерия, активизъм и екстремна политика. Но най-лошото е, че цялото идиотско нещо е насочено срещу децата, тези малки човеци с още неоформено съзнание, които нямат когнитивния капацитет да разпознаят бруталната политическа пропаганда, която им се сервира като забавление и нещо съвсем естествено.

Всъщност, като се замислим, страшно много възрастни също не успяват да осъзнаят каква чудовищна гавра се случва с нормалността и фундаментите на Западната цивилизация. Екстремисти и активисти са превзели почти всички ключови политически, медийни културни и пазарни институции в САЩ и Европа. Те са радикално малцинство, което нарежда новите правила и подчинява мнозинството от хора, които никога не биха се сетили каква “гениална” идея е Супермен да се целува с хомосексуален репортер с розова коса, а играчките да бъдат “джендър неутрални”.

Какви са тези безумици. За супергерите е ясно. Това се прави от известно време. В комиксите вече е пълно с трансджендър LGBT персонажи, които защитават правата на малцинствата. Новият бисексуален Супермен - син на оригиналния Супермен - буквално ще подкрепя борби за социална справедливост и протести срещу депортиране на бежанци. Да, това са сюжетите.

Положението с играчките също е колкото отвратително, толкова и очаквано от тези хора. Те са настървени да премахнат всякакви естествени биологични граници и разлики между половете. Изследвания показват, че още от най-ранна възраст момченцата предпочитат момчешки играчки като пушки и колички, а момиченцата - сладки кукли. Нищо лошо. Но не и според екстремистите, които искат момченцата да си играят с женски кукли, а момиченцата - с камиончета.

Всъщност те дори не искат да има момченца и момиченца. Защото са болни хора.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари