Прокурор Илияна Кирилова: Детето в джипа на застреляния бизнесмен не е пострадало

Кадър от Нова тв

МВР даде брифинг за убийството на 46-годишния бизнесмен в София.

В колата е пътувал мъжът. На предната седалка е имало дете на 11 години, то не е пострадало, прибрано е от семейството, започват следствени действия, на място пристигна съдебен лекар, предстои оглед на местопроизшествието. Това заяви градският прокурор на София Илияна Кирилова, която е на местопрестъплението.

Открити са на първо време две гилзи. Всички експертизи, които се правят по такива дела, предстои да бъдат направени. Тя потвърди, че убитият е собственикът на автокъщата Antonio auto.

Сигналът е подаден в 20.04 минути на телефон 112 от водача на автомобила, който е спрял на светофара. По първоначални данни е чул, че са произведени изстрели в простреляното лице, което е на 46 години. Веднага е създадена организация, екипи на столична дирекция на вътрешните работи са отцепили местопроизшествието с оглед запазването му и събиране на веществените доказателства, заяви директорът на столичната полиция Георги Хаджиев.

Има данни за наличие на криминални регистрации, както и други данни за убития, но не можем да ви споделим повече информация, която би попречила на разследването, заяви още Хаджиев.

https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/354384969301554

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право