Илиана Раева гневна: Съдийството в Минск е срам и позор

Двама души са заподозрени за пожара на гръцкия остров Евбея

Огромната пратка кокаин дошла у нас от Еквадор Дрогата е за 10 млна лева по цени на свободния пазар

Ал-Кайда се подигра с Ислямска държава (ВИДЕО) Терористичната групировка публикува забавен видео гаф на ИДИЛ

Половината британци не искат Брекзит на 31 октомври 80% не вярват, че Борис Джонсън може да се споразумее с ЕС

Пхенян извърши поредно ракетно изпитание под надзора на Ким Чен-ун (СНИМКИ)

България спечели окончателно арбитражното дело срещу Оманския фонд

Обновяват пътната маркировка в София за началото на учебната година

Спортният министър даде старта на националния шампионат на „Писта София” (СНИМКИ)

Тихомир – BG следата в „Годзила 2” Композиторът прави музика за филми от Холивуд и Боливуд

Всяка булка иска да е красива Хидратирана и сияйна кожа - мисията е възможна

Откриха голямо количество кокаин в склад в Бургас

„Фермата” се завръща в Деня на Съединението За първи път тази година два отбора ще градят две различни, автономни ферми

Клеопатра ухаела на смирна, канела и кардамон Учени възстановиха парфюма на кралицата на Египет

Владимир Зеленски взема разследването на пожара в Одеса под собствен контрол

Противонародният Евросъюз е обречен

По болшевишки истерично-агресивно е поведението на ляво-десните политолигархии пред лицето на обективните тенденции в Европа

Съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов сподели, че е обидно за държавата, която „се управлява от няколко посолства в София и от едни хора в Брюксел, които не носят никаква отговорност за бъдещето и съдбата на българските граждани“. Прав е, обидно е заради угодничеството на онези партии и политици, които стриктно се съобразяват с такива указания и внушения от брюкселските евробюрократи.

За пореден път чужди посланици грубо се набъркаха във вътрешните ни работи, като притиснаха ГЕРБ и други парламентарно представени партии да не влизат в никакви коалиции и други политически съглашения с дефинитивно заявени националистически и патриотични формации. Отдавна е ясно, че рушенето на националните държави с успоредното разбиване на държавотворческите нации е водеща ценност в днешния Европейски съюз.

Това го представя като космополитна конструкция, своеобразен подривен инструмент в ръцете на злонамерени центрове от двете страни на Атлантика, целящи установяването на трайно световно господство. Такъв противонароден ЕС е обречен на разпад, пукнатините в диктаторски управляваната структура в Брюксел стават все повече, все по-широки и по-забележими.

Но продължават отчаяно да действат по старому в съществено променена политическа среда. През 2013 г. посланици на 14 страни от ЕС активно и публично подкрепяха мизерни протестърски вувузелствания за сваляне на законно избрано правителство. Докараха на власт на гърба на ГЕРБ самостоятелно безпомощния Реформаторски блок, с което фактически допринесоха за излиняването му и нарастването на симпатиите към Патриотичния фронт. Сега правят същото и ще получат същия ефект.

Не спират апологетите на либерализма и носителите на Ония ценности да дуднат за необратимия преход към постнационалното като следствие от закономерния исторически ход. Точно както маркс-ленинците десетилетия наред тръбяха, че тяхното учение е непобедимо, защото било вярно. По болшевишки истерично-агресивно е поведението на ляво-десните политолигархии пред лицето на обективните тенденции в Европа.

На мултикултурните им ценности и пределна толерантност към всичко чуждо и извратено пречи многовековната християнска религия, затова я мачкат и натикват в периферията на обществения живот. Същото правеха и комунистите в Русия спрямо православието и в Китай спрямо будизма, даоизма и други традиционни за тази страна вярвания.
На интернационалистите им бяха противни националистите, същите са противни и на глобалистите. Напоследък бранителите на Онези ценности избраха да ги етикетират като „популисти“. Преди десетина години се започна вселенски писък срещу „възхода на популизма“, „популистката заплаха“ и за „популизма срещу демокрацията“; продължава и досега, макар очевидно да не им върши работа.

Липсата на гъвкавост е сигурен признак за одъртяване не само на биологичните организми, но и на организациите и техните продукти. Примамливите манипулации за светлото демократично настояще и безалтернативно бъдеще се изхабиха безнадеждно. Проумелите измамата, убедилите се в привидността на лъжедемократичните практики граждани надхвърлиха критичната маса дори в т.нар. стари демокрации на Запад. Доверието на другите се крепи върху монопола върху медиите и информацията, притежаван от мощно финансово-икономическо задкулисие и предоставен в услуга на послушните му ляво-десни политолигархии.

Всяко действие ражда равно по сила и обратно по посока противодействие – природен закон, важи и за политиката. Действията за разрушаване на нациите и техните държави породи неизбежната съпротива срещу либерализма и глобализма. Народите си искат народовластие, а не предложените им утопизми. Искат да бъдат суверени на властта, които заявяват волята си на реални избори, а не да ги свикват на мероприятие „гласоподаване“ и избор между „синя пъпка“ и „червен вятър“.

Не ги е срам популистите (populus = народ) на глас да тичат народен! И във вид на националисти да защитават суверенитета на националните си държави. Как да се съгласят политолигархиите и клиентелите на реални избори, на истинско народовластие! Ще мучат и блеят срещу националистите, разбира се, подпомогнати активно от мултинационалния капитал, медийните магнати, подривни НПО-та и маршируващи посланици дьокабанци.

Тенденцията е очевидна – либералната демокрация се провали. На националистическите партии и обединения им предстои да се докажат като такива. Не всички са такива наистина, срещат се кичозни патриотари с мустаци и китари „чалгаджии с бръснати глави“, „втори Левски“, „четвърти Наполеон“ и „колобър на Тангра“. Новото време ще роди своите съответстващи му герои и лидери, ще отсее клоуните и подставените лица.

Процесите в Европа са показателни за тази тенденция. В Австрия не избраха за президент националиста Норберт Хофер, но резултатът му от почти 47% е забележителен, обещаващ голям успех на Партията на свободата на парламентарните избори. А и победилият Ван дер Белен, наричан там „зеления дядка“, не е от т.нар. системни партии.

Провалът на референдума в Италия и оставката на премиера Ренци са тежък провал за отстояващите Ония ценности, колкото и да го обявява фрау Меркел за събитие с вътрешнополитическо значение. Защото се провали намерението на управляващите в Италия да вкарат в конституцията поправки, целящи намаляване на националния суверенитет. Националистите, отстояващи традиционните европейски морални, християнски, културно-исторически и патриотични ценности, крачка по крачка рушат монопола на т.нар. системни партии в ПЕС и ЕНП, защитаващи Ония ценности с еднополовите бракове и миграцията.

У нас проект вдясно, който да обедини наново партиите, ще има неминуемо, твърди неуспелият кандидат-президент Трайчо Трайков. Едва ли, ако политинженерите соросоиди не ги принудят, но и да стане, вече и две дузини чужди посланици няма да вкарат РБ в следващия парламент. Вятърът от САЩ и Европа духа в платната на националистите, гневният български избирател гледа с добро око към тях. Но и с основателни съмнения доколко са поборници за българските интереси и доколко едни от тях се надат на Москва, а други на Берлин.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (36)

 1. Браво, д-р Илиев ! Чест прави и на редакцията , че не слугува на разните Дьокабанци. А Бойко и Радан, все ще се озъртат за разните си техни „началници“, отсам и отвъд Океана .

 2. Ако някой е обречен, това е Илия Илиев. Да се чуди човек, кой му е дал титла доктор?! Иначе е ясно, кой му позволява да публикува некадърни и малоумни текстове.

  1. стечфчо,
   двете ти промити клетки се затрудняват с четене, а?

   1. Крадецът вика дръжте крадеца. Мъчно им е на някои „патриоти“ че не само руското посолство се меси у нас. Да се сърдят на московските си господари.
    дето стигнаха пред разбитото корито от много лакомия.

 3. Друго си е да слугуваш на путлеровата олигархия…

  1. Я дай списък на путлеровата олигархия, че да я знаем.

  2. Дека си бе бастун -м-а-л-о-у-м-е-н-, чакам списъка на путлеровата олигархия в България.

    1. Румен Овчаров олигарх ли е? Аз за първи път чувам за него, че е богат като крез. А с Путин какво общо има? Кога са се виждали и колко често си пият кафето заедно?

 4. По малоумен текст скоро не бях чел …
  Пълна загуба на време

  1. пешо,
   двете ти промити клетки се затрудняват с четене, а?

 5. авторът нищо не разбира… явно не е случшал олигoфpениите на антипопулиста плевнелиев, как сега сме най-свободни и независими и всичко можем да си решаваме сами…

 6. Първоначалният замисъл за Обединена Европа е за „Европейски съюз на нациите“. Под натиск от Вашингтон и след предателството на европейските елити се стигна до противонародната каша ЕС. Разпадните процеси в ЕС са видими днес, но бяха прогнозирани години преди тази статия от ред анализатори в Западна Европа и САЩ включително. Заради както е казано в статията „мултикултурните им ценности и пределна толерантност към всичко чуждо и извратено, на което пречи многовековната християнска религия“. Този ЕС е обречен, защото народите в съюза са отвратени и ощетени от функционирането му в тяхна вреда и в полза само на свърхбогати кръгове, повечето неевропейски. ОчевАден факт е „неизбежната съпротива срещу либерализма и глобализма“, колкото по-горе да плюят по статията някакви НПО-шки лекета и соросоидчета от кликата на прокопиев.

  1. Пич, прогнози има всякакви. Преди години със сигурност е имало прогнози, че ес ще стане една държава.

 7. Пълна идиотщина! Изкривено отражение на руския националсоциализъм, който пък е изродът, роден от брака на сталинския КГБ и мафиотския путлеризъм, който пък е слуга на дявола, изложен на показ в центъра на мюсюлманска Москва. Цялата тази фашизоидно-руско-шериатска змийска плетеница има за цел да унищожи както през 1918 г. истинското християнско православие и да установи властта на нацисткия путлеризъм. Само че Бог няма да позволи! Бог ще накаже псевдопатриарха-генерал от КГБ, ще накаже и жалките нацистчета от Атака, МВРО, нарекли се „патриотични“ образувания, а всъщност ракови съветски рецидиви, и ще установи вечен човешки мир, без вас, мръсници нацисти и безпросветни путлеристи и така ще бъде и нине и пристно и во веки веков. Амин.!

  1. Nai goliama iznenada mozhe bi shte bade Papata. Ima staro katolichesko prorochestvo za tozi po red Papa, che shte se okazhe predatel! Chuli li ste go da vozslavi imeto na Nashia Gospod? Vze musiulmani preselnici vo Vatikana, no svidetelstva li za Iisus Hristos? Statiata e mnogo tochna! Dokolkoto mozhem shte se borim sreshtu Sataninskia plan na Antihrista! Nai veroiatno Soroosoidite / liberalite / oligarhiata shte rezrushat finansovata sistema, shte skriat ogromnite vatreshni dalgove i shte ima novi finansi – belega na ,zviara’ chisloto 666 spored Otkrovenieto na Ioana.

 8. Какво правите ве руски тролове?помагате на разни безродни бунаци от оня край на света да изтеглят България на буксир от Европа в Евразия ли ве идиоти нашмъркани?Как замезвате?С агурци и квас ли?Срам нямате ли?Да се покаже от някъде Ботев че да ви се изплюе на тъпите тикви!

  1. По спокойно пич… Колкото и да се пениш, не можеш да си избиеш олигoфренията…

  2. На чечи в устата, на деси между краката, а после ще се разберем.

 9. Като гледаме тука един идиотопродажник се вихри за торба копейки с различни имена.И коментарите му едни тъпи и еднакви.

  1. Не е ясно дали някой „…се вихри за торба копейки с различни имена …“ , но е пределно ясно , че като се сложат резултатите за България след влизането в ЕС на кантар – определено положението ни е бедствено – това е безспорно – най-бедната страна-членка в ЕС , а и в цяла Европа . Още безспорни факти – мигрантската криза , предизвикана от САЩ с нейните цветни революции и арабски пролети , а и идиотската покана на фрау/геносе Меркел – да заповядат в Европа , но по-късно с уговорката – ако не й харесват , да ги връща по първоначална регистрация – значи и в България – тези факти /списъкът от сорта може да се продължи/ , тези факти разобличават ЕС като ПРОТИВОНАРОДЕН – както го е определил д-р Илиев . Кой ще оспори , че мигрантите са ОГРОМЕН проблем за България . Членството на България в ЕС /бурканът с мед/ е компроментирано с горните факти /лъжица не с катран , а лъжица с л.а.й.н.а /.

   1. „Кой ще оспори , че мигрантите са ОГРОМЕН проблем за България .“ АЗ ЩЕ ОСПОРЯ, КУЦ ПИРАТЕ!!!! На фона на няколкото хиляди в България, в Италия и Гърция има СТОТИЦИ хиляди, а в Германия – Милион и кусур. Голям проблем е изсмукването на големи проблеми от резидентчици, като теб. Жалките копейки, които получавате ще ви заведат в ада. Да, драги, защото ИМА БОГ и той ще ви въздаде!!!

    1. олигoфрен киpлив безpоден, това, че немските идиoти поканиха милион имигранти какъв довод и доказателство е, че няколко хиляди не са проблем за България?! марш в италия и 6ерлин дe6ил сенилен!

    2. nqma zna`enie , няколкото хиляди мигранти са ОГРОМЕН проблем за България по няколко причини – 1/ млади , здрави , нахални мюсюлмани , предимно мъже ; 2/ същите имат гарантирани по-големи права от българските пенсионери и бездомници , от българските цигани – най-малкото право на жилище , здравеопазване , храна , образование и т.н. – съгласно европейските ценност/заповеди ; 3/ нахлули са в България , по престъпен начин – нелегално през зелена граница ; 4/ на фона на 5млн. етнически българи и ~500 000 български мюсюлмани – тия са като катализатор за етнически размирици , още повече – между тях вече изпъкнаха проявени терористи ; 5/ България няма никакъв принос за причините за миграцията им – основната причина са САЩ и геополитиката й за ислямизирането на Европа ; 5/ България е най-бедната членка на ЕС и е крайно несправедливо да приема всякакви ангажименти за компенсиране на фаловете и гафовете на Меркел , Оланд , Обама . А как постъпват Италия , Гърция , Германия или друга държава – това е тяхна политика и явно имат свои съображения , а България трябва дазащитава своите интереси !

    3. Германия има 80 млн. , а явно Меркел разчита на мигрантите да заемат работни места , които немците никога няма да заемат , интегрираните отдавна турски бивши гастарбайтери също вече не щат да мият улици и кенефи , а като че ли и решаване на демографския им проблем . А ти , след като мислиш , че тия афганци , пакистанци ли негри не са проблем – вземи си няколко да си ги отглеждаш .

  2. На чечи в устата, на деси между краката, а после ще се разберем.

 10. Успокойте топката,момчета.Путин нито е дя
  вол,нито сатана,нито шейтан.Той е божи пра
  теник за установяване на мир,спасение на чо
  вечеството и земята.И за ваше сведение,по
  неже сте изостанали малко,хитрите гърци в
  момента(не правителството!) а народа от долу
  все повече обръща очи към Русия.

 11. МИСЛЯ СИ ЧЕ И ДОКТОРИТЕ ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ ТРЯБВА ДА ПОСЕЩАВАТ И ПОЛУЧАВАТ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ .

 12. Мисля че просташките коментари в стил „инквизитор от НКВД“ са написани от самия „доктор“ Илиев.А „статията „му е като препечатка от вестник Правда.

 13. Засрами се ве троле! Можеш да се подписваш и със сто ника, но си оставаш жалък, малък, глупав трол на жалките малките глупави опорни точки на травестита Йотова.Нямам вищо против да пишеш глупости, за да се харесаш на полковник Ой Дубинушка, но не прекалявай – не плюй толкова яростно собствената си родина, собствения си континент, нито своите сънародници.България и континентът, на който е разположена, имат нужда от твоята помощ, а не от твоите повърни върху тях.Ако смяташ, че руснаците те уважават за това което правиш, знай, че дълбоко се лъжеш. Вътрешно се отвращават от теб, защото те също мразят предателите. Запомни! България е твоята родина, Европа е твоят континет!

 14. Този автор „доктор“ по-скоро ми звучи като някой под докторска опека. Като му чета несвързаните словоизлияния, диагнозата му е ясна – човекът е типичен клиничен случай.

 15. Новина от днес. България щяла да плаща пособия за безработица на българите в чужбина. Което ще рече, че когато българите работят данъците ги прибират държавите, в които живеят и се трудят, но като останат без работа ще им плащаме ние. Те там ще събират парата, а ние ще плащаме разходите. Това справедливо ли е? България трябва да напусне ЕС веднага.

 16. аз ще гласувам за патриотите, а останалите – за когото искат, например за реформаторите, за ненчев, москов, лукарски , булка куневица и т.н. в статията са казани много истини за мизерната ни държавица

 17. Седмичното списание The Economist може да се похвали с близо двувековна история на успешни анализи, научни публикации, прогнози и коментари. То е собственост на изтъкнати британски и европейски фамилии като Кедбъри, Ротшилд, Шрьодер и Анели. Та прогнозата на Economist от вчера за 2017 г. е крах на глобализаторския Европейски съюз в сегашния му вид и възраждане на две исторически сили, разположени отдясно и отляво – религиозната консервативна десница и левия прогресивен социализъм. Това за сведение на соросоидните павиани, които бъбрят простотии за горната статия., прогнозираща по същество същото.

 18. „възраждане на две исторически сили, разположени отдясно и отляво – религиозната консервативна десница и левия прогресивен социализъм. “ – което също не е добре, защото ще още по-скъпо театро със същия капитал като основна движеща сила и зад двете.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.