На 15 ноември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за петък, 15.11.2019

Премиерът Борисов: Няма гръцка компания, която да работи в България и да се е оплакала от нещо (ВИДЕО)

Изчезналото в село Николаево момченце най-вероятно е било отвлечено

Великобритания бави новата Еврокомисия Брюксел в юридически пат

89,65 лв. тол такса от София до Бургас По-екологичните камиони ще плащат по-малко

ЕК започва наказателна процедура срещу Великобритания за отказа да изпрати еврокомисар

Русия създава военна база в кюрдски град в Сирия До неотдавна в Камишли бяха разположени US войници

Вируси с кашлица тръшкат наред Заради топлото време грипът ще се забави

КРИБ подкрепя изцяло предложението първият ден от болничния да не се плаща

Неуспешен дебют за Дерменжиев, звезда на „Нюкасъл“ попари България

Румен Овчаров и Бриго Аспарухов пазят гърба на Нинова Вътрешната опозиция втвърди тона - иска оставката на ръководството и промяна на партийния устав

Борисов от Солун: Газовият интерконектор с Гърция е важен за енергийната сигурност на Югоизточна Европа

Германия спира данък „солидарност” Промяната засяга 90% от плащащите налози

Оставиха за постоянно в ареста 68-годишен, обвинен в блудство с 10-годишно момиче

Психоложката Лариса Ренар отново идва у нас

Световноизвестната руска психоложка, автор на редица бестселъри за силата на женската енергия – Лариса Ренар, пристига за пореден път в България следващия месец по покана на сексоложката Наталия Кобилкина. Магнетичната дама ще се срещне отново с българските си почитетелки на 16 и 17 ноември. Тя е основателка на „Академия за личностно развитие“, която има представителства в 45 града по целия свят и вече 20 години е лидер в областта на семинарите.

Успешния си опит Лариса Ренар ще предаде в София в рамките на два семинара. На 16 ноември (събота) тя ще проведе ВИП тренинг „Женско лидерство“. Присъстващите ще научат как да открият своята мисия и къде е тяхната истинска сила, как да разкрият потенциала си и какви таланти имат, как да започнат, ако нямат пари и къде да намерят ресурс за това, как да организират своя екип и как да разберат какви хора им трябват; как да планират правилно, как да преодоляват кризисни ситуации.

Семинарът на 17 ноември (неделя) е на тема „Жената на 21. век“. Присъстващите ще разберат как в епохата на трансформацията могат да получат всичко, за което мечтаят; ще поставят основи за качествени промени в живота си; ще се сдобият с интуитивно виждане за бъдещето си; ще повишат нивото на своята творческа енергия; ще се научат да се справят с трудностите, получавайки не само полезен опит, но и умножавайки своята сила; ще създадат нова реалност първо във въображението си, която ще се превърне в действителност.

От 20 часа вечерта в неделя Наталия Кобилкина и Лариса Ренар ще организират парти, където ще покажат практики за омагьосване на партньори. Посетителите ще научат какво искат мъжете и жените и ще получат полезни съвети за привличане на противополжния пол.

„Лариса Ренар има изключително много почитателки в България. Не мога да изброя колко от тях са ми разказвали как се е променил животът им, след като са прочели книгите й или след като са посетили семинарите й и постоянно ме питат кога ще я поканя отново, но графикът й е толкова пълен, че чакам дълго, докато ми дойде редът. Голяма привилегия е, че в България имаме предтсавителство на нейната школа и в рамките на една година всяка българка може да премине цялото обучение на академията в Москва. Въпреки това срещите със самата нея си остават незабравими, затова предстоящите събития не са за изпускане.“, коментира Кобилкина.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.