Путин се издаде, че притежава мотор, който не е декларирал Руският лидер се стараел да не шофира своя „Мицубиши“

Владимир Путин огледа мотоциклети на японския щанд на международно изложение в Екатеринбург. Снимка Кремъл

Руският президент Владимир Путин заяви, че притежава мотоциклет “Мицубиши”, който обаче липсва от имотната му декларация за 2016, както и за предишните две години, съобщи в. “Московский комсомолец”.

Признанието бе направено на международното изложение за иновации “Иннопром-2017” в Екатеринбург, в което Япония е страна партньор. Разглеждайки щанда на японската компания “Мицубиши” президентът заявил, че притежава мотоциклет, макар и не като изложените. “Старая се да не го карам”, каза още Путин.
В декларациите за доходите и имуществото на президента присъстват само два автомобила – “Волга” и “Нива”, както и ремарке “Скиф”.

През 2010 г. Владимир Путин посети мотоциклетно шоу в Севастопол с триколесен “Харли Дейвидсън”. Тогава той заяви, че “мотоциклетът е най-демократичният вид транспорт” и го определи като “символ на свободата”.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Няма нищо. То така е на изток. Въпросът е защо ни занимавате с тези пропагандни новинки? Няма новини в страната ни и няма проблеми, че опряхме до комсомолските фашисти да им прекопирваме новините. Не на пропагандата в България.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.