Раздвижване около новия “Пришълец”

Концептуални и промоизображения от Alien: Covenant

Ридли Скот продължава митологията

В интернет изплуваха нови промоционални и концептуални изображения от дългo-очаквания проект на титана Ридли Скот Alien:Covenant. С този филм, който трябва да е готов догодина, големият британски режисьор и визионер продължава митологията, която сам започна с оригиналния “Пришълец” в края на 70-те години на миналия век.

Една от звездите на филма е Дани Макбрайд, който разтваря малко завесите над проекта в типичния си стил: “Човече, този филм ще е лудница. “Пришълецът” и “Пришълците” бяха едни от любимите ми хоръри от детството. Не смятам, че има нещо, което дори да се доближава до този франчайз. Дори не бих могъл да си помисля, че ще бъда част от някой от тези филми. Когато приключихме Vice Principals, се върнах в Ел Ей и получих обаждане, че Ридли Скот иска да се видим. Аз съм огромен негов фен и бях размазан дори от идеята да се видя с него. Та говорим си ние на срещата и в известна степен си приказваме глупости, и той започва да вади разни книги и да ми показва сторибордове и скици. И изведнъж осъзнах “О, боже, това е за “Пришълецът”. (Смее се)… Не ми е разрешено да приказвам за това, което става в него, но е абсолютен хорър филм. Никога досега не съм бил част от нещо толкова напрегнато, с такова ниво на ефекти. Също така никога не съм бил част от филм, в който хората започват да умират по този начин. Когато започнаха снимките, актьорският екип ходеше на вечеря и бяхме около двадесет човека. После бройката започна да намалява и на масата бяхме все по-малко и малко хора.”

Сценарият на филма е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд и други.

5

Коментари

Задължително поле