Разярен мъж замеря деца с вряла вода във Варна (ВИДЕО)

Клип, публикуван в социалната мрежа, предизвика гневни коментари сред варненци. На него се вижда как мъж хвърля от 5-ия етаж полиетиленов плик с вода върху децата, които играят на площадката пред блока му. Пострадали няма. Причина за агресията е момче, което свирело на гайда и според мъжа, вдигало много шум, предаде БНТ.

https://www.facebook.com/dima.gluhov.3/videos/10208097341025910/

Инцидентът е станал около 18 часа на детската площадка до блок 209 във варненския квартал "Кайсиева градина". Свидетелка, която не пожела да застане пред камерата, разказа, че момченцето свирело много хубаво на гайда, децата на площадката играели хоро, а минувачите спирали, за да им се порадват.

"После чух, че децата се разпищяха и отгоре литна една черна торбичка и уцели децата. Децата пищяха, бяха доста шокирани, това за мен е недопустимо."

Свиренето на гайда е подразнило и други живеещи в блока. "Една жена от горните етажи псуваше детето... не можела да си чуе телевизора, да ходел да свири другаде."

Инцидентът предизвика различни реакции сред живеещите в района. Хора от блок 209 казаха, че шумът от детската площадка е нетърпим.

Гинка Димова: Тука има много хора, които остро реагират. Те не могат да си починат нито денем, нито вечер. През деня са малките, вечерта са големите.

Родителите на малки деца бяха на друго мнение.

Александър Желязков: Това е детска площадка, децата играят тука, дали свири, дали пее, дали плаче, това е детска игра. Той е известен на органите на МВР. - С какво? - С разпространяване на наркотици.

От полицията заявиха, че няма подаден сигнал за инцидента, но ще направят проверка.

Коментари

Задължително поле