НАТО: Русия трябва да освободи украинските моряци и да напусне Крим

Арестуваха трима братя, пребили сестра и зет в ломско село

Откриха пистолета на ревнивеца-стрелец

Интерпол спаси 50 деца от педофилски кръг

Премиерът Борисов: Догодина до октомври трябва да стане автомагистрала „Европа“ (ВИДЕО и СНИМКИ)

Пускат движението по още 6,5 км от магистрала „Струма“

Борисов пита актьорите Владимир Карамазов и Христо Петков кой е убиецът в сериала „Дяволското гърло“

Мъж е загинал, след като e бил блъснат от влак в Сливенско

Партията на премиера Нарендра Моди води на парламентарните избори в Индия

Лондонското Биенале за изкуство 2019 аплодира Вежди Рашидов

САЩ призовават Южна Корея да подкрепи кампанията им срещу Huawei

Биляна Дудова: Добре съм, вече се възстановявам вкъщи

„Алфа Рисърч“ на финала на предизборната кампания: ГЕРБ – 31,1%, БСП – 26,6%, ДПС – 13,9%

Пентагонът планира изпращане на хиляди войници в Близкия изток

Ретрограден Меркурий носи трудности за разговорите в „Евксиноград” днес Срещата е на дата за кармична разплата

Специално за читателите на “Труд”

Меркурий е ретрограден от 23 март до 15 април 2018 година и в конкретният случай – срещата в “Евксиноград” негативното му влияние няма как да бъде отслабено, нито да се намерят астрологични пътечки, които да превърнат дефекта в категоричен ефект.

Срещата се провежда на дата, обвързана както за България и премиера, като домакин, така и за ЕС, на кармична разплата. Заради наслагите от изминалите векове и в последните години на негативи в отношенията на ЕС с Турция не е възможно, поне в този ден, създадената карма да бъде претворена в положителна, но има шанс да се внесе успокоение между държавите от ЕС и Турция и преди всичко реалните страхове на България да бъдат поне частично успокоени.

Подчертавам, че определянето на датата не съвпада с подходяща съгласно личния астрологичен календар на премиера Борисов. Категорично е неправилно подбрана, не заради обективни, а поради субективни причини. Съществува опасност от импулсивно противопоставяне по време на разговорите и опит Борисов да бъде принуден да възприеме позиция, която не отговаря на неговите разбирания, като действие полезно за държавата.

Общата вибрация на деня е носител на неочаквани трудности, породени от странични фактори, от една страна заради силно изявена проява на егоцентризъм във всеки от поканените да присъстват, заради което всеки ще дърпа конците в удобната му посока. От друга, заради ретроградното движение на Меркурий в Овен, който подтиква към неосъзнато или напълно осъзнато желание разговарящите да се нараняват. Демонстрацията на собствено величие носи вреда.

За да бъде притъпено това влияние на планетата, от участниците в срещате се изисква да говорят, но да не договарят. Да не си стискат дори ръцете в знак на взето решение, защото ефекта ще е обратен на очакваното и вместо успокоение да има още по-крайно противопоставяне.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.