Само за денонощие апаши отмъкнаха куче, ракия, кафе и ъглошлайф

Илюстрация: Архив

През януари, който е най- дългият зимен месец, се регистрират най-странните кражби, на всевъзможни предмети и дори домашни животни, коментират криминалисти. Само за едно денонощие са заловени крадци на куче, ракия, кутия с кафе, ъглошлайф и др. Вещите /без ракията и кафето, които крадците взели за собствена консумация/, и кучето са били откраднати с цел продажба.

Кражбата на куче е съобщена в Четвърто Районно управление - Бургас. То било порода - «вълкашин» и било отмъкнато от двор на кооперация в ж.к. «Меден Рудник». В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан за срок до 24 часа извършителя на престъплението – това е 19 годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатото куче.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на : въздушна пушка, рекордоман / ролка около 40 м./, ъглошлайф, зеге, лепачка за PVC тръби, две шишета с домашна ракия и кутия с кафе, осъществена от частна къща в с. Черни връх, обитавана от 34 годишен мъж. Извършителят е 26 годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по случая продължава. от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Коментари

Задължително поле