Руската лотария пази 3 милиарда рубли непотърсени печлби

Тристайните апартаменти в София са най-търсени Финансират до 90% от стойността

Криско с коментар за нахалните фенове Изпълнителя не е експонат, написа рапърът

Туск: ЕС никога няма да пожелае раздяла с Великобритания без споразумение

Ердоган: Путин подкрепя позицията на Турция за премахването на заплахата от терор по границата

Д-р Неделчо Тотев, председател на НСОБ: Неизплащането на надлимитната дейност ще задълбочи неимоверно кризата в болниците

Премиерът Борисов: Започнаха да се връщат висококвалифицирани кадри от чужбина (ВИДЕО)

10 души са задържани за незаконна сеч при акцията във Велико Търново

Шест години затвор за мъж, застрелял клошар в Търново Мартин Гроздев може да обжалва присъдата в Апелативния съд

Башар Асад посети фронтовата линия за първи път

Шей Мичъл раждала в продължение на 33 часа (ВИДЕО)

Федерацията на ционистите в България с писмо до Борисов: Отстранете Тома Белев от съвета по гражданско общество към МС

Разкриха 51-годишен търновец, крал детски играчки Деянието е извършено на 13 октомври в магазин

20 700 щатски долара задържаха митничари нa Летище София

Свалят разхода на гориво на камионите (видео)

Гостите на събитието в Интер Експо Център първи разгледаха новите модели камиони на MAN, чийто разход на гориво пада с до 6,35% с пакета за ефективност Efficient Line 3.
Гостите на събитието в Интер Експо Център първи разгледаха новите модели камиони на MAN, чийто разход на гориво пада с до 6,35% с пакета за ефективност Efficient Line 3.

 

През 2017 г. ще продължат да растат продажбите на товарни автомобили MAN в България, прогнозира шефът на официалния вносител MVB Truck and Bus Bulgaria.
През 2017 г. ще продължат да растат продажбите на товарни автомобили MAN в България, прогнозира шефът на официалния вносител MVB Truck and Bus Bulgaria.

Новите модели товарни автомобили от серията TG на водещия световен производител на камиони и автобуси MAN бяха представени пред българска публика в столичния Интер Експо Център. Мащабното събитие бе организирано от официалния вносител на продуктите на марката MVB Truck and Bus Bulgaria. На разположение в залата бяха два камиона от серията TG, които се отличават с пакети от системи за ефективност и икономичност Efficient Line 3. Според немския производител с тези пакети разходът на гориво може да бъде намален с до 6,35% в сравнение с предишната серия Efficient Line 2.

През изминалата година у нас са продадени 851 автомобила MAN. „Този резултат ни поставя убедително на първо място при вносителите на тежкотоварни модели в България“, коментира Владислав Атанасов, изпълнителен директор на MVB Truck and Bus Bulgaria. Той очаква тенденцията за растеж на продажбите да се запази и през настоящата година. До края на 2017 г. сервизната мрежа на марката у нас ще бъде разширена с още един център от най-високия клас А в Пловдив, а продуктовото портфолио ще се увеличи с новия модел TGE. Това е автомобил с капацитет между 3,5 и 7 тона, конструиран със съвместните усилия на инженерите на MAN и Volkswagen.

Регионалният мениджър на MAN за Централна и Източна Европа д-р Уилфрид Гацке потвърди, че 2016 г. е била успешна за марката в Европа и в България. „Пазарите се развиха положително и обемът на регистрираните товарни автомобили над 6 тона още веднъж се покачи значително – сподели той. – Ние успяхме да продадем над 77 000 екземпляра в Европа, приблизително 5% повече в сравнение с 2015 г. MAN се развива отлично и в България след прехвърлянето на търговската дейност на MVB и през последната година постигнахме 18,4% пазарен дял.“

Вижте видео от събитието тук:

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.