Има заподозрени за съблечено в автобус момче

Санират блокове и къщи по нови схеми

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 24 февруари 2020

Три станаха жертвите на коронавируса в Италия

Увредено сърце и бял дроб са причинили смъртта на китаеца в Банско

Скандал за пари в основата на разстрел на бизнесмен във „Фондови жилища“

Руският флот следи ракетен кораб на САЩ, навлязъл в Черно море

Ново земетресение от 5,8 по Рихтер разтърси турско-иранската граница

Арестуваха управителя на общинската болница в Раднево

Веригата Lafka затваря обектите си (обзор)

Хари и Меган: Дворецът се отнася различно към нас

В Бродилово не „тричат“ кучетата

МВФ: Коронавирусът излага на риск възстановяването на глобалната икономика

Финансистът Петър Чобанов пред “Труд”: Коронавирусът вещае криза за еврозоната

МВнР към българите в Италия: Пътувайте само в краен случай в районите, където е установен коронавирус Външно повиши индекса на риска при пътуване до Китай до най-високото Ниво 5

Свещеникът, поканил папата, брани гаджето на Мегз в съда Сред доказателствата по делото е и писмо на дизайнерката до Рончев за любов и още нещо

Свещеникът от Раковски Димитър Димитров, по чиято идея е била отправена поканата до папата да посети България, е написал отзив за гаджето на Мегз. То беше приложено по делото срещу Румен Рончев от защитата му опит да се докаже, че той е човек с добри характеристични данни, а не личност с висока степен на обществена опасност. Мегз, Рончев и братовчед й Антон Лесов са обвинени, че са обявили джипа на дизайнерката за откраднат, а после колата е била открита на части. На този етап само Рончев е в ареста, след като днес направи нов неуспешен опит да излезе на свобода.

Миглена Каканашева отново се появи в съда цялата в бяло и гледаше Рончев с истинска топлота. Сред доказателствата по делото е и нейно писмо до Рончев, в което по думите на адвокатката му се говори за любов и още нещо. „В писмото, освен за много любов и много подкрепа, се говори и за възстановяването на щетите за скъпата кола. Те са дори надвъзстановени на лизинговата фирма, защото за целта е бил продаден един влекач от транспортните фирми на Рончев“, пледира защитничката му Светлана Паскалева.

Самият Рончев обяви, че много съжалява. „Умирам от срам, не ходя на карета (както се нарича правото на разходка в ареста), стоя си само в стаята като затворник“, каза той пред съда.

Нито един от тези аргументи обаче не помогна и състав на Пловдивския окръжен съд го остави в ареста.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.