Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Северното сияние изгрява на пътя с новото Volvo S90

За красотата на северното сияние са изписани много легенди. За страховити викинги и битки. От време оно се говори, че най-твърдата стомана е шведската. Може би още тогава хората са знаели, че един ден от Скандинавия ще дойде наистина нещо много, много специално.

Северното сияние в автомобилостроенето пристига с новото Volvo S90. Представиха го за първи път на автосалона в град Гуанджоу в началото на годината, за да стане най-добрата лимузина, произвеждана край Великата китайска стена.

S90 притежава всички характеристики на бизнес автомобил, изпълнен с глезотии, пред които и най-взискателните просто ще замълчат. Уникален панорамен покрив кара пътниците да чувстват простор. Отвсякъде излизат плъзгащи се маси, а наглед скрити пространства помагат да си поставяте най-различни по размер вещи. Пие ви се нещо студено? Няма проблем, S90 предлага охлаждащи поставки за чаши. А ако ви боли гърлото, подменя ги с подгряващи. При това не говорим за пластмасови чаши. Напротив – по поръчка в хладилното отделение на S90 тихичко чакат реда си ръчно изработени кристални стакани от шведския производител на стъкло „Орефорс“.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Когато пасажерите се нуждаят спешно от голям дисплей за работа, той на секундата е на разположение. Същото се отнася, ако просто е дошло време за забавление с някоя нова игра. А водачът може да се заиграва с оборотите на награждаваните бензинови двигатели Т4 и Т5. На върха в гамата застава първокласната моторизация T8 Twin plug-in hybrid, предоставяща безкомпромисна комбинация от динамика и чиста електрическа енергия, която се възползва максимално от настройките на шасито, създаващи усещането за „спокойна увереност“.

Новият модел на Volvo типично по шведски е повече от сигурен. Системите на автомобила засичат големи животни на пътя и спират пред тях, за да се избегне сблъсък при разсеяност на шофьора. А за градска безопасност се грижат програмите City Safety и Pilot Assist – полуавтономна система с ръце върху волана за подпомагане на водача, работеща при скорости до 130 км/ч. Автомобилът „вижда“ и пешеходци, и велосипедисти на шосето. Преценява дали прекалено бързо наближавате спрели или бавно движещи се превозни средства. Pilot Assist поддържа зададената скорост и участва в управлението на волана, следейки пътната маркировка.

Новите автомобили от серията 90 на Volvo идват също с удобната смартфон интеграция, включваща Apple CarPlay и Android Auto, което позволява лесен достъп до познатите функции на смартфона през големия централен дисплей на конзолата. S90 се предлага и със системата за качество на въздуха CleanZone, която използва йонизиращ пречиствател, монитор на PM 2.5 в реално време в четирите зони на климатичната система.

Нашите заводи в Китай ще произвеждат продукти от световна класа за износ в цял свят през следващите години и така ще допринасят за постигането на целта ни да продаваме до 800 000 автомобила годишно до 2020 г.“ каза Хакан Самюелсън, президент и главен изпълнителен директор на Volvo.

??????????????????????????????????
??????????????????????????????????

Перфектната лимузина е… с три седалки

Всеки човек и всеки производител имат свои представи за перфектния автомобил. Volvо например вижда идеалната лимузина с три седалки. Модификацията S90 Excellence не предлага място за пасажер до шофьора. Вместо предна дясна седалка е разположено специално разработено място за краката плюс голям таблет за баровеца, който се вози на задната седалка. Наричат го „конзола салон“. Освен това S90 Excellence ще се предлага само със силовия двигател Т8 Twin. Задължително перфектността идва с кристалните чаши „Орефорс“ – без изключение! В България подобни екземпляри ще бъдат доставяни само по поръчка.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете