Селена Гомез с готварско шоу

Световноизвестната певица, актриса и продуцент Селена Гомез пуска собствено кулинарно шоу. 28-годишната американка открива своето ново хоби – готвенето, по време на карантината. Именно тогава Селена разполага с достатъчно време, за да експериментира и въпреки че първоначално много от ястията ѝ не се получават, кулинарията ѝ носи голямо удоволствие. Така ѝ хрумва идеята, че може би било забавно да запише готварските си истории.

Кулинарното шоу на Селена Гомез ще носи името „Selena + Chef, а премиерният епизод ще бъде днес по HBO Max. Без сценарии и напълно непринудено, Селена ще готви всичко от шоколадови бисквити с матча, през октопод, до суфле със сирене. Всеки епизод тя ще бъде наставлявана по видео чат от известен шеф готвач. Ще има объркващи инструкции, липсващи съставки, горящи фурни. Но, разбира се, и вкусни ястия – дори и да не са перфектни.

Освен за развлекателната страна на шоуто Селена е помислила и за социалната му стойност. Заедно с шеф готвачите, тя ще подчертае важността на няколко благотворителни дейности, свързани с храната. „Беше смиряващо и забавно приключение, едни от най-големите шеф готвачи да отворят кухните си за мен. Определено открих, че имам да уча още много. Също така съм много щастлива, че имахме възможността да съберем пари за някои невероятни благотворителни организации“, коментира Селена.

Вижте трейлър към новото кулинарно шоу „Selena + Chef:

Коментари

Задължително поле