Семейството е приоритет в живота на Райън Рейнолдс

Прилюченската драма ни връща в златните години на българската естрада

Холивудския актьор и любимец на жените Райън Рейнолдс, докато не снима хитови филми, се радва на идилията на семейния живот, който води със съпругата си Блейк Лайвли и трите им дъщери.

Райън не крие колко му е приятно и често публично разкрива вниманието и чувствата си, които изпитва към тях. Наскоро той призна в интервю, че никога не си е представял, че ще бъде баща на три момичета.

“Не се шегувам, те са най-способните хора, които познавам. Ако нещо се обърка в живота ми, те са първите, на които бих разчитал, защото притежават цялата мъдрост, сила и спокойствие в критични ситуации. И са смели. Обичам да съм баща на момичетата. Имам три дъщери, без които не мога да си представя нищо повече, а идвам от семейство, в което бяхме само момчета. Имам трима по-големи братя и съм най-малкият”, разказва 44-годишния Райън.

Той добавя, че за него и за 33-годишната Блейк семейството е основен приоритет в живота, като същевременно спазват забързания работен график. “Опитвам се да присъствам възможно най-много. Не се разделяме, пътуваме навсякъде заедно и правим всичко заедно. Мисля, че това е най-добрата част, че не сме много разделени”, завършва актьорът.

Коментари

Задължително поле