Сериозна чистка в "Локо" (София)

„Локомотив“ (София) остана без треньор, след като ръководството прекрати договора на Ангел Колев. Легендата на клуба почти сигурно ще остане в отбора, но на друг пост. Колев застана начело на тима през лятото, когато от „Надежда“ си тръгна сръбският специалист Младен Додич. През есента „червено-черните“ се представиха далеч от миналогодишната форма и след края на първия дял заемат 11-то място с 19 точки.

Иван Василев, босът на „Локо“, както и изпълнителният директор Бойчо Величков вече са се заели със задачата да намерят нов треньор.

Това не са и единствените промени в „Надежда“. Клубът се раздели с трима играчи. Бранителят Йоргос Бозукис повече няма да играе за „железничарите“. Същото важи и за нападателите Костадин Хазуров и Страхиня Кръстевски. Втородивизионният тим работи и по входящата селекция. Първият сигурен нов е Александър Александров, който се завръща в отбора след неуспешен престой в „Дунав“. В „Надежда“ усилено търсят и нападатели, за да решат проблемите си в офанзивен план.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ