Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Синът на Лъчезар Цоцорков оглави Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ Председател на Управителния съвет стана инж. Делчо Николов, който запази и позицията си на изпълнителен директор

Димитър Цоцорков

Димитър Цоцорков беше избран за председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД на заседание на управата на дружеството, проведено на 20 ноември (понеделник).

Синът на починалия преди 6 месеца проф. д-р Лъчезар Цоцорков бе председател на Управителния съвет на дружеството от 2014 г., когато се въведе двустепенна система на управление.

Димитър Цоцорков е част от екипа на компанията от 2001 г., като последователно е работил като експерт по продажби и хеджиране, ръководител на отдел и директор „Корпоративно развитие”. В момента Димитър Цоцорков е и изпълнителен директор на дъщерното дружество „Асарел Инвестмънт“ ЕАД.

Като председател на Надзорния съвет Димитър Цоцорков подчерта, че основен приоритет остават проектите за дългосрочно устойчиво развитие на дружеството. „Това означава модерна и ефективна производствена дейност, съчетана с изпълнение на всички нормативни изисквания и стандарти за опазване на околната среда, здравословни и безопасни условия на труд и развитие на човешките ресурси. Ще има приемственост, съхраняване и развитие на добрите традиции и визията за развитие, предначертана от моя баща проф. д-р Лъчезар Цоцорков.

За нас доброто социално сътрудничество и мотивацията на хората са най-важният фактор за досегашните отлични резултати и за бъдещите ни успехи“, заяви Димитър Цоцорков.

Инж. Делчо Николов
Инж. Делчо Николов

На своето заседание Надзорният съвет на дружеството взе решение и за попълване състава на Управителния съвет. За негов председател беше избран инж. Делчо Николов, който запази и позицията си на изпълнителен директор на „Асарел-Медет“АД. „Полученото доверие от акционерите задължава всички нас – екип и ръководство, да мобилизираме своите сили за реализация на планираните задачи до края на годината и за изпълнение на стратегическите дългосрочни цели“, от своя страна посочи изпълнителният директор и председател на Управителния съвет инж. Делчо Николов.

„За наше общо удовлетворение досегашното изпълнение на производствено-технологичните и финансово-икономически резултати е много добро. Анализите за първите десет месеца на 2017 г. ни дават основание да прогнозираме, че това ще е една от най-успешните години в историята на компанията“, обобщи инж. Николов.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете