Антистрес стая създадоха в сливенска гимназия

Президентът: Oткриването на ВВУ е морален акт на възстановяване на гордия български авиационен дух и достойнство

Премиерът Борисов ще участва в Годишната среща на Световния икономически форум в Давос

Гери-Никол сияе по бански в Тайланд (СНИМКИ)

Иван Костов: От интелектуална гледна точка зеленото движение е много несъстоятелно (ВИДЕО)

Арестуваха габровец, потрошил стъклата на вход и подлудил живущите Мъжът хлопал по вратите и притеснявал хората

Заловиха двама крадци на кола в София

15-годишни опитаха да откраднат метални пана от ограда на детска градина

В Павликени стартира кампанията за плащане на местни данъци Първият платец e 92-годишният Иван Драганов

Студентски екипи участват в международния конкурс за нова сграда на Карин дом

Нинова: Вотът на недоверие вече има своята роля, но мерките са палиативни

Кметът на Перник: Транзитът на вода от „Белмекен“ през София е единствената възможност за нас

Бащата на Меган: Двамата с Хари излагат кралското семейство

Откраднаха метална каса с пари от казино в село Борован

Депутатът от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева: Новоучреденият държавен ВиК холдинг ще оптимизира стратегическия воден отрасъл

Скритите демографски истини за раждаемостта Етническите българи всеки час намаляват с 15 души, а братята цигани се увеличават с 4-5 души

За 60 години у нас са направени 6 милиона аборта

Демографията у нас от 30 години винаги се съобразява с интересите на управляващите, премълчавайки, променяйки или фризирайки съответните реални данни. Всеки може да види в интернет как според казионния НСИ новородените през 2017 г. у нас са точно 64 359, а според онлайн брояча на ражданията към Министерството на здравеопазването (МЗ), свързан с родилните заведения (вече никой не ражда по нивите, нали така?), те са 58 085. Разликата е 6274 (или 10,8%), и за мен е обяснима само с желанието за угода на властта.

Слисващо е намалението на раждаемостта за изминалата 2018 г., когато според този брояч новородените са били едва 48 003. Значи само за една година броят им е спаднал с близо една пета, с 10 083, което е цели 210‰ (‰ – промила, означава една хилядна част, или 1/10 процента). По белия свят годишен спад от десетина промила се счита за национална трагедия. Един друг по-специален ракурс на този проблем ни дава и зловещи регионални разлики: докато в Русе намалението на раждаемостта е с 82‰, а във Варна има даже увеличение (от 3879 бебета през 2017 г. на 4353 през 2018 г.), то в Габрово спадът е от 564 на 456 (191‰), а във Видинска област имаме спад с … безумните 878‰ (от 371 на само 75 новородени).

Медиите никога не съобщават нищо за качествения аспект на раждаемостта, те не ни казват, че по данни на МЗ почти половината от ражданията са чрез секцио, че едва 40% от случаите са без сериозна лекарска намеса, че 12% от новородените са недоносени, че 5% са с малформации. Данните на НСИ за коефициента на детската смъртност са: общ коефициент 6,4‰, като при момченцата е 6,9‰, а при момиченцата 5,8‰. В абсолютен брой това според НСИ прави общо за страната за 2017 г. 408 починали бебета. Според сайта на ЦРУ обаче числата за 2018 г. са други: общо 8,3 промила, като при момченцата е 9,3‰, а при момиченцата е 7,2‰ (съответно броят според ЦРУ става 529 при еднаква основа, т.е. със 121 повече).

У нас 6% от бебетата са родени от непълнолетни майки, 3% са изоставени, 55% нямат за майчин език българския език, значи не са от българския етнос, и т.н. Повече от половината раждания са извънбрачни. Самотните родители у нас са около 400 000, като от тях 360 000 са самотните майки и 40 000 са самотните бащи. Цели 72% от самотните майки са под прага на бедност, а 80% от тях напълно сами, без никаква помощ, отглеждат децата си. Малко известен факт е, че от 1956 г., когато у нас са разрешени абортите, досега по официални данни всяка година изкуствено са прекъсвали бременността си средно по 100 000 български жени, общо за 60 години у нас са направени 6 милиона аборта (!), по 274 аборта всеки ден, или по 12 аборта всеки час, на всеки 5 минути – аборт. Във всички католически страни по света, включително и в 8 европейски държави, както и в много страни в Азия, Африка, Латинска Америка, които нямат демографски проблеми, абортите в някаква степен или напълно са забранени. В този контекст трябва да знаем още, че в България 200 000 двойки, значи около 400 000 български граждани имат репродуктивни проблеми, искат, а не могат да имат деца, но от осъществените в 36-те лечебни заведения 12 230 ин витро процедури за само 6% от нуждаещите се жени едва 1910 (15,6%) са дали резултат – бебе. Числото 1910 е по-малко от 1% от числото на 200 000-те двойки, чакащи за ин витро.

Темата за раждаемостта би изглеждала изолирано, ако не се съчетае с другите основни компоненти на демографската катастрофа – смъртност, застаряване, емиграция, както и с причините и следствията от тези процеси – генофонд, нравственост, бедност, престъпност, самоубийства, корупция, здравеопазване, образование, правосъдие, политика, наука, трудова активност, бизнес, спорт, култура и т. н. Много факти, данни и обстоятелства по тези теми, когато те са свързани с демографската катастрофа, са отдавна табуирани. Например, с отчетените от НСИ като коефициент на годишна смъртност 15,5‰ ние за 2017 г. сме световен шампион по умиране преди Лесото, Афганистан, Сирия, Свазиленд и др. Според ЦРУ през 2018 г. ни изпревари само Южен Судан заради кървавата гражданска война там. Всяка година у нас умират по около 110 000 души, а се раждат вече по 48 000 души.

В същото време у нас има чудовищни разлики в смъртността на българите по региони. Ако средната смъртност за страната е 15,5‰, то в София, например, тя е само 11,6‰, а в селата на Видинския край смъртността е 37,1‰, в Габрово – 34,1‰ , Перник – 31,1‰, в Ямбол – 28,6‰ и т.н. Излиза, че на 1000 души в различни региони на България умират 3 пъти повече хора, отколкото в столицата.

По подобен начин стоят нещата и спрямо детската смъртност. При средна детска смъртност за страната, която според НСИ е 6,4‰ (както казах, тя е по-ниска в сравнение с данните на ЦРУ), в София тя е 2,5‰, а в малките селища е в много пъти по-голяма: в Габровско е 17,2‰, в Добрич – 20,0‰, в Русе е 21,8‰ и т.н. Значи, в Русенския регион край умират (в относителен брой) около 4 пъти повече деца до 1 годинка, отколкото в София.

Странни са данните за емиграцията. Официално обявените от НСИ числа варират от 9517 през 2011 г. до 31 586 през 2017 г., когато вече няма как да се лъже. Истината е една: 48 000 – 110 000 – 31 000 = – 93 000. С толкова – с 93 000 – намалява населението на България, и това прави 255 души на ден, или 11 души на час. В етнически план можем да видим, че етническите българи всеки час намаляват с 15 души, а братята цигани всеки час се увеличават с 4-5 души. Причина за трагичното състояние на основните демографски показатели, наред с раждаемостта и миграционното салдо, са безобразията в нереформираната търговска система на здравеопазването. Българите са най-болната нация в Европа, а може би и в света. Ние сме първи по смъртност от сърдечно-съдови заболявания – инфаркти и инсулти; от рак страдат 410 000 болни, значи 6%, всеки 17-ти българин е онкоболен!; на първо място сме и по болести на дихателната система и др. Общо от рак и от сърце всеки ден у нас умират 264 души, по 11 души всеки час. Болните от диабет у нас са 530 000 души, 350 000 деца са с диабет. Голям процент (60-65%) от хората са с психични страдания. Имаме 300 000 наркомани, 350 000 са алкохолиците, увеличава се хазартоманията и т.н.

Съчетаването на най-високата смъртност в света с най-ниска раждаемост ни поставя на първо място в света по намаляване и изчезване на населението. А борбата с демографската катастрофа у нас е трогателно тъпа и смешна, особено като се има предвид, че за демографията все отговарят хора, които не са и чували за нея. Стотици учени в БАН, където закриха Демографския си институт, и сега имат Институт за изследване на населението, друг Институт за изследване на обществото, и други институти за изследване на човека, за изследване на знанието, на океаните, на космоса и т.н., срещу много милиони лева суха пара разработиха първо Национална стратегия за демографско развитие на населението в Република България за периода 2000-2013 г., а после и Стратегия за периода 2013-2030 г., в резултат на което България се изкачи от 19-о място на 1-во място в света по смъртност сред 230 страни, срина се на последните места в света по раждаемост и стана световен шампион по намаляване и изчезване на населението. Значи „учените“ от БАН, те са 10 000, нищо полезно не са свършили. Любопитно е да видим как те си представят „демографското развитие на населението“.

За 25 години и за стотици милиони левове ето какво са измислили те в Стратегията си (с копи-пейст): „Насърчаване на раждаемостта чрез създаване на среда, благоприятна за отглеждането и възпитанието на деца; Подобряване на общата демографска информираност и сексуално-репродуктивна култура на населението; Подобряване на репродуктивното здраве, общата демографска информираност (пак?) и репродуктивна култура (пак?) на населението; Намаляване на броя на емигриращите млади хора в репродуктивна възраст; Повишаване на образователното, духовно и културно равнище, квалификация, способности и умения на населението и т.н.“ Като основна задача „демографите“ на БАН, щедро подкрепяни от всички правителства след 1989 г. досега, сочат следната удобно обтекаема формулировка: „Демографската политика е ориентирана към… подобряване на благосъстоянието на всички социални групи в обществото и за ограничаване на демографския натиск от намаляването и застаряването на населението и на работната сила върху социалните системи и публичните финанси.“

Добре се вижда грижа за светлото бъдеще на „всички социални групи“, както и любопитната отколешна академична фиксация към „публичните финанси“, демек към парите от бюджета за подобряване на благосъстояние. А иначе България нека си умира.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (68)

 1. Задължен съм да ви го кажа иначе не бих:
  България изчезва заради окултни сили и неспазване на окултния закон.
  Помислете кой закон се нарушава и какво не е изпълнено. Едни си заминават, други си отмират заедно с целия им род.

 2. ДПС, БСП, НПО-тата и лекарите бандити не спят, триумфът им ще е когато превърнат България в 100 % скотска циганска държава. Много пъти съм заявявал, че тези подчовешки организации трябва да бъдат изгонени с шутове, павета и коктейли „Молотов“ и чак тогава демографията ще се нормализира, а не Фандъкова да планира да пусне поредния гей-парад.

  1. То па герб с импотента икона филип димитров щот успяха…
   Инак е факт, че при хамстера имаше ръст на раждаемостта.
   Аман от слабоумни гербаджийски тролове…

  2. Колко деца и внуци има проф.Иванов, Коко от тях живеят в Б-я? Ако не са поне две деца и четири внука тук, по дбре да си хвърли професорската тапия. Иначе е кактп лафа: Всички говорят за времето (метеорология), никоуй не взема мерки (дейност) за подобряването му.

   1. Викаш да уволним всички синоптици, а?
    Пп. Или да утрепем всички пощальони и кyриери…

    1. Някога е било така: който донесе лоша вест, убивали го. Не трябва да се възстановява тази практика.

     1. Ми остави човекът да си изнася фактите…
      Друго би било ако ти дудне кат импотентен поп или червен плакатен евроатлантик да правиш деца, респ. ценности.

 3. Бългерията просто си отива. Където и да погледнеш ,каквото и да слушаш,навсякъде се прокрадва английския език. Музика,надписи по търговски обекти,филми,ежедневен говор-навсякъде английски. Възприемаме западните правила,нагласи,поведение. Няма как това да не окаже влияние. Децата ни бягат в чужбина. Как да я има България? Пардонъ,Бългерия! Бедността и безперстивността не ги слагам в сметката.

 4. Някой, моля те кажи кои точно окултни закони нарушаваме.

 5. Безперспективността,извинявам се за грешката!

 6. Хихихи, хахахаха, умирам си от кеф….Кеф ми е да чета такива новини….Вие ни екстрадирахте от родните ни места и земи, но те няма да са и ваши…Аллах/Господ си знае работата,Той няма тояга за да наказва народите, само прави както е направил със Садом и Гаморе. Изтрива ги от лицето на земята за пример на другите народи,че все пак има справедливост на тази земя.Асправедливостта и истината не търпят отлагане. Хихихихи, Хаххахаха.

 7. Хихихихи, хахаххаа, Той Аллах/Господ няма тояга, за назидание на другите народи наказва, тези които Го забравиха напълно.Нямат любов,милост и състрадание към ближния. Време е България да бъде Садом и Гоморе….Хахахах, хихихихихииии.Слава на Всевишния.

  1. Измъчен, турците в Турция сте 76 %, така че и вие сте пътници.

   1. Има разлика между 30% и 75 %. 75 % всеки момент може да стане 85-95% с вземане на мерки, но 30% никога няма да стане дори и 55%. Защото българският индивид няма достойнството да се нагърби с отговорността към народ,родина и държава, да създава семейства, да ражда и отглежда деца вместо цял ден и цяла нощ да кибичи по кръчми и бардаци. Дъщерите ви започват полов живот на 12-13 годишна възраст но никога не раждат или раждат на 34 по едно дете и това е. Виж горе посочените статистики и ще видиш морално къде сте в живота-на дъното. Този който не се бои от Господ, няма и морал и достойнство защото той е отприщил стената на разврата, конщунството, злобата, омразата, ненавистта, кражбата, грабежа…С една дума всичко забранено от Създателя. Не едно да си 75% и да си 30%. Рано е да плачеш на чужд гроб като твоят е все още пресен.

 8. Това че българите изчезват е съвкупност от индивидуални решения. За цигари и алкохол имат пари, за деца нямат. Масовият начин на живот е самоубийство на порции – пиене, пушене и друсане са приоритетни , 40-годишни приличат на баби и дядовци – циганите не са ви виновни, докторите не са факири да ви лекуват от всичко возможно

  1. Дофтурите не лекуват никого в България, целта им е да прибират подкупи и да харчат парите. Българското здравеопазване е най-лошото в Европа, а всяка година то получава милиарди левове отгоре.

    1. Така беше и при руския фашизъм: Брежнев сипеше милиони за п’о’д’к’у’п’и на държавни глави, Ганьо ги к.р.а.д.е.ш.е. Само Димитър Станишев п,р.е,д.ж,е.б,и 27 милиона долара (не лева, а долара)!!!

     1. Говорим за здравеопазването… което може би не материално перфектно, преди 8-9 години имаше по добри специалисти от демокрациите.

 9. ДПС пък в какво ви са виновни?! Въртите, сучете и все намесвате турците във вашите вечни терзания и несгоди! А всичко е толкова просто и ясно за разрешаване, та даже и никакви БАН- ове и ЦРУ- та не са нужни:Живейте по законите на природата, правете повече деца,не прелюбодействайте, щото това е с нежелателни последствия за хармонията във взаимоотношенията, яжте по малко и здравословно, а не да нагъвате свинската сланина, която не стига, че е от едно мръсно животно, хранещо се даже и със собствени изпражнения, но си е и ч иста напаст за преработвателните органи на човека;спрете алкохола окончателно, а ако не можете поне го намалете до минимум;премахнете окончателно унищожителните за човешките органи негативни чувства като завист, омраза, злоба, отмъщение и т.н.; обичайте комшията си, съгражданите си, народа си, без да правите разлика в пол, националност, религия, цвят на кожата; Възпитавайте и децата си в същия дух, никога не изоставяйте старите си родители, независимо как са ви възпитали и са се грижили за вас- толкова им е бил капацитета, толкова са могли, ако не сте доволни от направеното от тях за вас, вие направете по доброто за вашите деца. И най важното забравете апатията и мързела и манията за крадене, насадени и оформени по време на соца и работете яко и съвестно- и положителните резултати ще дойдат от само себе си!

  1. Браво Deliormanski, моите почитания и признания. Ние ги съветваме и се стремим да го вкараме в правелния път де ни се ежат. Нямам какво да добавя на твоите толкова искренни и откровенни наставления и препоръки. Ако бяха ни излушали от преди 10 тина години сега поне темпът на изчезване щеше да спадне. А те ни хулиха, псуваха, кълняха,гонеха….Ето и резултата, пак се хванаха на турския рязън….Хихихих Хахахахааа

 10. Ясно е че професорът налива вода във вводеницата на БСП (уф, като чуя „професор“ и знам какво ще напише). „Професорът“ ни засипа с лавина от данни, все едно е Началник на КАТ (КАТ е клон на НСИ). Няма нужда да си професор, за да видиш реалността и няма никаква нужда от тези цифри. Отдавна казвам,ч е ЖИВОТЪТ МЕЖДУ БЪЛГАРИ ВОДИ ДО БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ Отдавна съм съм предрекъл, без да съм ученик на Ванга: ТОЗИ НАРОД НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЗАЩОТО ЖИВЕЕ СРЕЩУ ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ. С професори и без тях, нацията се разпръсква след бомбата, която ни хвърли руския фашизъм.

  1. Всеки момент в който си прережеш вените ще е закъснял…

 11. ,,MA4ENIKO,,DEMAGOG,NIKOI NE VIE ,,EKSTRADIRAL,,-SAMI SI TRAGNAXTE,PODKOKOROSANI OT
  ANKARA!BESHE VI DADENA PREVILEGIJTA DA OTIDETE SVOBODNO,,BAK TU BAK,,I PARITE SI V KA
  PITALISTI4ESKIJT RAI,EDNA PETILETKA PREDI DRUGITE!ZEMJTA SI E NASHA I NE E ZA DA SI PRA
  VI NJKOI,,TURSKI REPUPLIKI,,!NA PRAVESHKIJT,TRJBVA DA MU TZELUVATE PORTRETA!

 12. проблемът е, че и малкото родени деца няма да останат тук. цели випуски отлитат след завършване на средното образование, за да не се върнат никога.

 13. Никой не го вълнува този проблем или го вълнува дотолкова, доколкото го засяга евтината работна ръка и електоралните единици.

 14. Дори не всичко да е вярно, де е гербаджийската кукумявка да го обори?

  1. Много си тъп, бе трол руски! Никой не казва, че не е вярно, ама ти си пишеш ей така – глупак пише на глупаци.

   1. Ааа, не така… виж султанката и другите там колко много правят по ес програмите….

 15. J!KOI SE SE POJVIL TUKA DA RAZDAVA ,,AKAL,,I BLAGI PRIKAZKI NA BALGARSKIJT NAROD!,,DELIO
  RMANSKI,,-JT,KOITO PREDI VREME SI NAPISA KAK XODEL 4AK DO KUBA DA PIE KOKTEILI!SIGURN
  O OT,,ZDRAVOSLOVEN NA4IN NA ZIVOT,,BOLNITZITE V,,SMESENITE RAJONI,,SA PALNI S PATZIEN
  TI S ALKOXOLNO OTRJVANE I TRIXINELOZA?!

 16. Българите не са малоумни да раждат безплатна работна ръка зачорбаджиите. Ако разчитат на това, ще го духат. Има достатъчно цигани и турци, които ще снабдяват трудовия пазар с нужната евтина стока. Така че демографията зависи най-вече от сивото вещество под шапката, а не от онова, което носите в гащите.

  1. Права си мими. Но ще дойде време когато и ти ще работиш за чорбаджия турчин или циганин. Това всичко е с времето. Права си, и е добре ,че си признаваш, че от 135 години турците и циганите ви обслужват без пари. Но това няма да продължи още 135 години. Сиво вещество има всеки, и в демокрацията всичко се решава от това какво излиза от изборната урна. Така,че терзай и мисли по същия начин. Блазе ти. Обиш кръчмите, пието , музиката, хубавите дрехи, дрогата но не ти се работи и не ти се ражда. Вчера във вестниците имаше един пример наподобаща тебе дама – българка в САЩ какво е натворила. Жална й майката на България.

 17. OT 135 GODINI I 500 PREDI TOVA,SAMO TZOTZATE OT BALGARIJ I BALGARITE! OT TOGAVA SA VI I PRIVILEGIITE KOITO POLU4AVATE!TZIGANIN I TUR4IN-NIKOGA NE SA XRANILI BALGARIN!TO4NO
  OBRATNOTO,TA NE SE RADVAI DA IZ4EZNEM!SHTOTO TOGAVA,SHTE VI SE NALOZI DA SE IZXRANVATE SAMI,A NE DA SE PRAVITE NA VELIKI I DA RAZDAVATE ,,AKAL,,PO FORUMITE!

 18. TE ZA TOVA OBIKALJXA NAVREMETO VASHTE MOMI4ETA OKOLO PODELENIJTA,DA SI XVANAT ZA GADZE,NJKOI BALGARIN,SHTOTO STE,,GOLJMA RABOTA,,!A PA ZA,,RABOTNITZI,,NJMA DA VI VZEMA I BEZPLATNO DA ISKATE DA RABOTITE!PO 10 DENA,KURBAN,BAIRAM I NEZNAM SI KVO?!
  V PETAK,SEDNAL,,ONBASHIJTA,,NA MAGARETO-ZENA MU,NOSI 50 KOLA BAGAZ GO VODI!

 19. До Ари….
  Нарушаваме закони в които българския народ трябва да е проводник на Божието слово. Тъй като това не става виждаме че дори майките си изтръгват зародишите от утробите и ги изхвърлят, педерастията и импотентност са повсемествни, емиграцията жъне момичета и момчета…. Шведите се размножават, на тях Божието слово не им е дадено…. това е то… просто окултен закон. Уви.

 20. Горския, не съм бил толкова път до Куба, само заради някакъв коктейл. И какво сега- станах алкохолик ли? Това е като да посетиш Рим и да видиш папата и това не те превръща в католик.В момента съм в Сент Мориц и какво- да ям шкембе чорба ли? Естествено ще ям и ,,фондю’’ и другите прекрасни италиански ястия. Между впрочем оня ден на ,, съборището ‘’ на световния ,,хайлайф’’- поло на лед , нямаше нито един ганьовец! Армани, Лагерфелд, президента на Азербайджан и други величия там, наоколо се чуваше и турска и руска реч, но нито един ганьо! Аа, пардон – имаше едни сводници, кюрди и като разбраха, че чаткам ганьовски ме запознаха с една от ,,контингента’’ си- една единствена ганка сред множество блядки.Просто в импровизираните в пищен ресторант огромни палатки гъмжеше от славянки- все представители на упражняващите най древната професия! Платената любов е за глупаците- а аз съм рибар, винаги ловя сам със своя стръв! Така, че ганка я отпратих по живо и по здраво.

  1. Е, Лудогорски, а как го прават туркинките, щом не сакаш циганки

 21. Правилно, ,,мъченик’’: наистина какво ли не правиха на нас, но наистина пак се хванаха здраво за рязаната ,,германска каска’’! Ха някой да каже, че не е така!

 22. Циганчето солотюрк ходил в Куба в Италия .. А бе мангал смотан на кой тия бе галош долнопробен , от кое гето пишеш бе изрод , махай се от тук в свинския Анадол пиши …
  Овцете при овцете ! Беееее Беее !

  1. Кавал липсвам ли ти ? Или те сърби г-ъ-з-а пак? На SOLOTÜRK не му пука за мизерната ви нация или държава. Спрях да чета и простите ви вестници. Но виждам, че гяурите бая съм ги лашкал тук ; че не са ме забравили.

 23. Някой;

  Пречим на едни други окултисти, които се подчиняват на един тъмен демон Бафомет. Що не го кажеш направо, че има от ТЯХ заповед до 2030г да няма България и живи Българи в нея. Всичко останало е производно на това. А то си има точно име – Геноцид.

 24. Още като прочетох заглавието си рекох,че няма как тъпите турци да не злорадстват!)И ето двама от най-злобните чалмари-„мъченика“ и делиормански се включиха много активно.Колко пъти ви повтарям:“турците най-много искат БЪЛГАРИЯ да я няма!“И типично в техен стил-единият рязан шопар пише поредните си тъпизми,а другият скача и квичи:“вай аллах,вай аллах…хихихи…хахаха…“После обратното.Втората анадолска свиня грухчи,а първата й приглася.Абе потурнаци-БЪЛГАРИЯ никога няма да изчезне!!!Запомнете го.Нито пък отново ще бъде ваша!Разсъждавате като едновремешните башибозуци-вашите позорни дедовци!Дори и да стане нещо негативно-вас двамата мюсюлмански боклуци няма да ви има,за да ми се кефите-хахаха,хихихи!И аз ще съм отпътувал за оня свят.Да.А ти „мъченико“-само заради името,което си си избрал-да не би да вярваш в задгробния живот?40 девици и т.н.и т.н.Значи си много тъп фес!Както всичките твои деди!Тъпи и сбъркани турци!

  1. Ей надървен г-ъ-з- , кога ще те правим истински ТУРЧИН?

 25. Ha sega turcite ni pak vinovni.. Ima mnogo da se u4im ot turcite na trud i uvajenie kum po vuzrastnite , ot vzaimopomoshtta pri tqh i razedinenieto , zavista i murzela pri nas bulgarite. i nai ve4e jelanieto da izlujem zakona , da si platim i napravim dalavera i sme po hitri ot drugite ovce..Sudbata e v rucete na vseki narod i rezultatite do tuk sa nalice za vsi4ko – za proizvodstvo i obogatqvane i vuzproizvodstvo sushto.. kofti , mnogo kofti material. Dobre 4e makedoncite ne sa bulgari ta da ima da ostane nqkoi sled nas po tiq zemi. Ako fondovete ne razprodadat zemite..

 26. Не е хубаво така да се пише / говори за никого. Когато е зле положение за една част от хората, то въпрос на време е да се случи и с останалите етнически групи. Циганите най-много ще страдат, когато намалеят българите, а турците никак не са милостиви към тях.

 27. „човек“-няма какво да делиш циганите от турците!Те са едно цяло-мангалите.Нашите комшии,които вечно са си мразили сега потриват ръце.Но ние ще останем.Напук на враговете си.Няма бъдеще за такава примитивна и сатанинска религия,каквато е исляма!Рязаните свине ще бъдат претопени от някой друг етнос.Смърт за исляма!!!

  1. Мното се пениш бе дивак. Ислямът управлява 550 земите от Виена до Червено море, всеки си остана там където беше и какъвто си беше, със своята религия,език и обичаи. Там където управлява кръста- Северан и Южна Америка, Азия, Африка, Австралия и Нова зенландия и Европа дори сега всички изповядват религията на поробителя, националните природни богатства са изчерпани или пред изчерпване. Вижте какво направи християнския кръст с Ирак, Сирия и Либия-срина с основи държавността в тези страни, върна ги в първобитно общинния строй, разкъса ги на племена а народите им останаха гладни и пез покрив и покровителство и се давят във водите на Средиземно и егейско море. Тук кръдецът вика „Дръжте крадеца“ но той е стопанинът на дома. Вашето лениво, грабливо, лъжливо племе няма работа под Балкан. Берлинският договор е посочил къде и България. Толкоз. А циганите са ваши брагя, защото и те и вие сте търтеите на тази държава. И те и вие живеете на гърба на трудолюбивия турчин. Ядете произведеното от него. Именна за това Североизтока кипи от живот а северозападна България умира-защото в болшенството са българи. Я си е-ете мамата.

 28. Мили българи,
  много от вас са само носители на паспорти а не милеят за славата на нашата Родина. Седемте духа на разрухата и Княза на тоя свят воюват срещу нам.
  Изчезват носителите на паспорти или се претапят…. може и 300 000 да останем ама ше изпълним.

 29. Унищожението на БЪЛГАРСКИЯ народ е в ход още от 1990г.Всичките ни политици допринесоха с нещо за това.Демографския срив може да бъде спрян,ако се вземат навременни мерки.Земята БЪЛГАРСКА ще си остане там,където си е сега.Но кой ще я владее?Виждам турците притриват радостно ръце от това.Те са родени тук,но никога не са милеели за БЪЛГАРИЯ.Приемат турция за своя родина,нищо ,че самата им „родина“не ги иска.На циганите им е все тая.Те от време оно са без родина и са най-големите продажници.Грешките на нашите политици са във всяко едно направление.Унищожиха БЪЛГАРСКАТА култура.Образованието е под всяка критика.Не критикувам точните науки.Те не подлежат на промяна.Но ценностната система на БЪЛГАРИНА е променена към лошо.Национални предатели пренаписаха историята.Замениха турското робство с друг термин.Нещо,което дотогава не бе отричано и от самите турци.Втълпиха едва ли не вина у нас за някакъв си „Възродителен процес“,който беше приет с радост от нашите мохамедани.Те го искаха.Те се молеха за него.Създадоха мутренски организации и мафии,а БЪЛГАРСКИЯТ народ изнемогва от тях.Оставиха на самотек нашите пенсионери.Създадоха здравна реформа,позволяваща на лекари,мед.сестр,аптекари да крадат свободно и безнаказано.Дадоха на българските турци да си създадат партия,която работи против нашата национална сигурност.Това е неоспоримо.Разбиха производството,а шепа типове изкупиха прогресиращи предприятия и фабрики за едно левче!?Ликвидираха БЪЛГАРСКАТА армия,за да влезем в НАТО!?То щяло да ни брани!?Всеки който иска да мами и краде беззащитните ни граждани-няма проблеми!Е?Как БЪЛГАРКИТЕ да раждат деца?Къде е оптимизмът?Какво „светло“бъдеще виждате?Докато мангалите/в това число-цигани и турци/се множат като въшки-ние спряхме!!!БЪЛГАРСКИЯТ етнос ще намалее,но чак да изчезне-едва ли!Какво стана с американските индианци-коренните и законни жители на САЩ?Изтребваха ги,но остана един нищожен процент.Долу-горе на там вървим.Поне имаме славна история,наш език,писменост,постижения,истинска култура….ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!

 30. Циганката се чука и за умрелите, но не сака да забременява, оти и е писнало да ражда робски копелета. Защото от 1000 години, големият е.ач Ибанчо не може да защити честта на Марийка. Що народ се е изредил над горката – чет нямат. Ромеи ли не щеш, па татари, кумани, тюрки, казаци засрати, шваби, янки, а сега са я наврели горката – царица в Общоевропейския бардак.

 31. ,,ROMANE,,-,,SAKA,SAKA,,!,,SAKA,,TA NE RABOTI IDA VZIMA POMOSHTI!A ZA TOVA,4E NE MOZE DA
  GI GLEDA I VAZPITAVA,KATO XORA-,,PET PARI NE DAVA,,!VAZNOTOE DA IMA ZA,,PAPO,,I RAKIJ NA
  TATKOVTZITE I ,,VESELA KASHTA,,!PONJTIETO,,SAMOTNA MAIKA,,GO NAPRAVIXA PROFESIJ!NO
  TUK VAZI PRIKAZKATA ZA,,LUDIJ I BANITZATA,,!

 32. ,,MA4E,,KADE E BALGARIJ SE ZNAE MNOGO DOBRE OT VSI4KI!VAV FERMANA NA SULTANA SI GO
  PISHE-TRAKIJ,MIZIJI,MAKEDONIJ!I OSHTE MNOGO DRUGI!ISTORIJTA E TO4NA NAUKA,A NE TURS
  KI LOKUM!800 GODINI PREDI VIE DA IZPALZITE OT UGURIJ!A OSHTE PRI PARVOTO NAXLUVANE V
  BALGARIJ,STE OTVLEKLI 30 000 BALGAR4ETA OT JAMBOLSKO I BURGASKO ZA ENI4ARI!

 33. ,,STEL,,TO4NO TAKIVA ORIETALTZI S BALGARSKI PASPORT,KATO ,,MA4ENIKA,,I DELIORMANSKI,,
  NA KOITO EDINSTVENATA IM,,RABOTA,,E DA RAZVIVAT DENONOSHNO ANTIBALGARSKAPROPA
  GANDA I LAZI,NI RAZNASJT SLAVATA PO SVETA KATO,,BAI GANJOVTZI,,!TAM SE PRESTAVJT KAT
  O BALGARI!A KAKVI SA,,MAKEDONTZITE,,SI E JSNO OT EZIKA I ISTORIJTA!

 34. Да раждат много деца е присъщо на слабоинтелигентните „народи“.Такива са циганите,турците,арабите-въобще мюсюлманите.Те са на дъното на социалната интеграция и се множат като крастави мишки.Рязания шопар не му пука дали ще може да изхрани домочадието,но го множи.За да заличи другите,които не са рязани.Така че, борбата е срещу исляма!Във всички направления!До последната им мръсна капчица кръв!!!

 35. Некой да Ви казва, дето най честото име на бебе в Норвегия е Мохамед? Не се ловете на думите на малодушни люде

  1. Не само в норвегия, но и в холандия и белгия мохамед (събрано марокански и турски спелинг) е на първо място.

 36. SEGA PAK TAM LI PASESH KRAVITE?!AZ SE 4UDIM,SHTO TAJ GODINA NE OTIDE NIKOI NA ,,SRESH
  TATA NA VARXA,TO KAKVO BILO?!,,AVERITE,,OT DUPESETO,NE TI LI KAZAXA,4E SANT MORIZ E
  SHVEITZARSKI KURORT V ISLANDIJ,A NE V ITALIJ?!A,,FONDJUTO,,E FRENSKA MANDZA!VIDELI SA
  TE DA PODSMAR4ASH S PANI4KATA PRED VRATATA I SA TI DALI EDNO DE SE ZGRESH,XORATA!

 37. ABE,,DELIORMANSKI,,-ZNAESH LI,4E SAM ,,MASTER SHEF,,?OBADI SE DRUGIJ PAT,KOGATO TE VIK
  NAT DA RESHAVASH SVETOVNITE RABOTI,DA NAU4A AISHETO DA TI PRAI,,FONDJU,, I DRUGI FRE
  NSKI RABOTI V KASHTI!DA SI NE XVARLJSH PARITE,,BADEVA,,! I VSI4KI SHTE SME DOVOLNI…!

 38. Горския, ти май отдавна мажеш стражарската карабина с латинско масло и си позабравил българския шрифт.Някъде да съм писал, че Сент Моритц е в Италия?! Само споменах, че ям ,,фондю’’(което ястие го има в цяла Швейцария) и италиански ястия, понеже града е на самата граница с Италия и италианските ресторанти надделяват над останалите. Обслужващия персонал- рецепционисти,пикола,бармани , сервитьори,файтонджии и т.н. са все италианци .Май ти е слаба географията или отдавна не си напуснал мразовитата панелка, щом изведнъж подхвана, че Сент Моритц, този толкова швейцарски град, е италиански град! Пета поредна година съм тука и не ме учи кое къде е.Колкото до ,,моята Айше’’ – тя няма да разреши на ганьо като тебе даже да я поздрави! Ти май се подведе от моя ,,ник’’ и ме бъркаш с някой неизлязъл от селото си възрастен и неграмотен турчин…Не, че не ги обичам възрастните и неграмотни мои люде от Делиормана!

 39. Да изчезват по бързо тези Гяурски ганьовци от нашата планета. Хич не мога да ги мисля нито пък ме грам да ме е жал. Паразитна тъпа и бездушна нация. Мрете и не раждайте мамка ви крадлива и проста.

 40. Какво си се разпенил,бе фес миризлив?Няма да изчезнем!!!Помни го-башибозушки п.е.д.е.р.а.с.т!Поне докато си жив-твойта мама ислямска!След като 500 години не успяхте да ни унищожите,а се опитахте по най-зверски начин-ще оцелеем!Запомни го-башибозушко л.а.й.н.о!По-крадливо племе от вярващите в аллах няма!!!Тъпи,малоумни,грабливи,насилници

 41. Саръ, всеизвестно е, че в килиите не позволяват електронни неща- ти случайно да не си в отпуска?!

 42. Въпрѣки злѣ изглеђащитѣ статистически данни, населението на България нѣ̋ма да изчезне.

  Това, което ще изчезне, е българския̌т етнос.

  Етноси сѫ изчезвали, етноси сѫ възниквали. Както при хората: хора сѫ умирали и умират, хора сѫ се рађали и се рађат.

  Българския̌т етнос ще го затрие демографската криза. С други думи, Българския̌т етнос ще си умре от старост. Ако прѣди това не го умори ракът.

  Имайте прѣд вид, че нѣ̋ма надѣђни статистически данни. И в статията не се дават.

  Ако е вѣ̋рно, че повече от половината от рађанитѣ в България дѣца не сѫ от българския̌т етнос, то общи данни за аборти, за дѣтска и обща смъртност за мене сѫ ненужни. Интересуват ме такива данни само за българския̌т етнос. Ама нѣ̋ма.

  Истината за демографската криза, моряща българския̌т етнос, е неудобна.

  Той, българския̌т етнос, я̨ е прихвана̨л демографската криза (старостта) в първитѣ години слѣд първата свѣтовна война.

  Вѣроятно демографската криза го е налегна̨ла заради другото злокачествено онкологично заболяване на българския̌т етнос, прихвана̨то пак тогава – в първитѣ години слѣд първата свѣтовна война. Това злокачествено онкологично заболяване се изразява във фактът, че оттогава и досега българския̌т етнос е в състояние на грађанска война.

 43. ,,DELIORMANSKI,,I AZ UVAZAVAM VAZRASTNITE XORA,NO NE SAM RASIST I NE
  GI DELJ NA,,NASHI I VASHI!V TOVA 4ISLO I ,,NEOBRAZOVANITE I NEIZLIZALI OT
  SELO,,ZA TOVA,4E IMAT POVE4E,,AKAL,,OT TARIKATITE S OBRAZOVANIE,KOITO
  SMJTAT,4E SA NESHTO POVE4E OT DRUGITE!DANO NAU4ISH NESHTO TAM!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.