Служебното правителство разобличи долнопробните лъжи на цялата шайка измамници от "Продължаваме промяната"

Снимка: Булфото

Служебното правителство потвърди гръмовния провал на кабинета на Кирил Петков и разобличи долнопробните лъжи на цялата шайка от измамници от "Продължаваме промяната" - няма никакви договорени доставки на газ, никакви 7 танкера.

Новият (стар) шеф на КЕВР - г-н Иван Иванов - също официално потвърди това, което някои от нас знаехме - Кирил Петков и неговите съучастници са лъгали, че са спрели да купуват руски газ. Напротив, купували са същия руски газ, но с посредник и с 20 евро по-скъпо, които са потъвали в частни джобове, комисионни и пр.

Това е не просто скандал. Това е гранд-корупция! Гранд-корупция!!! Нужни са арести! Арести за всички престъпници от "Продължаваме промяната" и техните колаборационисти! И ревизия - всестранна и задълбочена на всяка сделка и всяко решение на правителството на ПП, ДБ, БСП и ИТН. И изхвърляне на всички "калинки на промяната" от администрацията и регулаторните органи. Държавата се нуждае от дезинфекция след това скандално управление!

От фейсбук, заглавието е на редакцията

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02USjAtMSnth4fgU3zFN6sm4Q14eFmDpasr8D5G2fNzFHZfNQjRBERwhkoXzv1g1kJl&id=100003670939992
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари