Собственичката на спрян строеж в "Младост" започна гладна стачка

Инвеститорът и собственик на спрян строеж в "Младост" Изабела Сярова днес започна гладна стачка пред сградата на Столична община.

Още във вторник тя обяви че ще протестира заради непрестанните нерегламентирани проверки на имота й пред блок 64 в квартала, заради тормоза към нея от протестиращи граждани и неадекватните според нея действия на кметицата на района Десислава Иванчева.

Със заповед на столичния кмет Йорданка Фандъкова Иванчева може да се разпорежда с имотните въпроси в общината. Сярова обяви, че ще протестира докато това решение не бъде отменено, което днес не се случи и не беше обещано да се случи.

Собственичката беше изслушана в общината, но не бе удовлетворена от това изслушване. "Смятам че всичко е политически пиар преди избори и в момента общината се дистанцира отново от вземане на решение с цел печелене на бъдещи избори" коментира Сярова след изслушването.

"Единственото което след това изслушване ни позволиха, е че ни допуснаха до комисии, до обсъждания, до внасяне на предложения и до изслушвания - нещо, което за първи път ни бива разрешено, защото досега се изслушваха само гласовете на гражданите, които протестират срещу застрояването", обясни Сярова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България