Кристалина Георгиева: Икономическият ръст на Китай ще бъде по-малък от очакваното

Марсилия до дъно

Караянчева за прекратения Луковмарш: Антисемитизмът, расизмът и ксенофобията нямат място в обществото ни

Черногорец издигна 6-тонен пилон с най-голямото българско знаме в София

Владислав Горанов: Ако погледнем числата, държавата се развива изключително успешно

Японските власти пуснали 23-ма пътници от „Даймънд принсес“, без да ги проверят за коронавирус

Външно министерство: Провеждането на Луковмарш бе предотвратено благодарение усилията на българските власти

Шефът на „Райънеър“ иска по-щателни проверки на мъжете мюсюлмани по летищата

Франция започна закриването на най-старата си АЕЦ

Луковмарш не се проведе

Коронавирус и в Обединените арабски емирства

Военнослужещи унищожиха невзривени боеприпаси, открити край Чепинци

Подновяват „Луцифер” за шести сезон

11 задържани при спецоперация в Бургаско

Сърбия потвърди първата доставка на руския ЗРК „Панцир С1“

Солта допринася за появата на алергични реакции

Учени от Техническия университет в Мюнхен установиха, че отлагания на готварска сол в човешкия организъм допринасят за поява на алергични реакции, съобщава сайтът MedicalXpress.

Били анализирани образци от кожата на пациенти, засегнати от хроничното кожно заболяване атопичен дерматит. Оказало се, че нивото на натриевия хлорид в поразените от заболяването участъци на кожата е 30 пъти по-високо от нормата. Учените констатирали, че натриевият хлорид кара Th2-клетките (вид Т-клетки) да произвеждат повишено количество протеини интерлевкин-4 и интерлевкин-13. В резултат се появяват кожни заболявания, включително атопичен дерматит, информира БТА.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.