Софи и Гринго: Очакваме 400 гости на сватбата ни

Писна ни да сме само гаджета

Сватбеният ни танц ще е на Уитни Хюстън

Караме се, но след пет минути всичко се оправя

- Честито, вече официално сте семейство Давидови, а на 24-ти март ви предстои и сватба, как се стигна до нея?

- Гринго: Предложението дойде съвсем спонтанно, докато на 3-ти януари пътувахме за участие от София за Етрополе. По едно време в колата я попитах: “Софче, искаш ли да направим нещо хубаво и да ни тръгне годината уникално добре?”. А тя: “Да, защо не!”. Тогава й предложих да направим една голяма сватба и да се оженим - стига сме се водили гаджета! Тя ми вика: “Да, и на мен ми писна да пишат, че сме само гаджета.” И така го решихме изведнъж. Софи веднага прие, но след като решихме да сключим граждански брак и останаха 3-4 дена до деня на подписването, по едно време ми вика: “Мале, ние наистина ли ще се женим? Боже, наистина се женим! Мале, май наистина се обвързваме!!!” А аз: “Да, любов, даже ставаме законни!”

Софи: И аз помня, че си викам: “Я виж, кака Софка на 43 години ще става булка – дали е опасно, дали не, какво ще става - дали ще ни се съживи повече любовта?! Това си е доказателство за любовта един към друг и човек става по-спокоен и даже започвате повече да се обичате и да си отстъпвате. Аз си помислих, че грозна булка няма и сега, като си се представям като булка много ми харесва и ходя постоянно да пробвам роклята на София Борисова. Чувствам се като принцеса.

- Защо направихте сватбеното тържество на различна дата от подписването, което беше на пети февруари?

С.: Искахме подписването да не е през март, затова го направихме на пети февруари, защото организаторката на сватбата ни - Дони Чачова ми каза: “Толкова те обичам и трябва да те предупредя, че през март влиянието на планетите не е добро за брак”.

- Коя традиция или обичай държите най-много да присъства в сватбата ви?

Г.: Искаме да спазим абсолютно всички български традиции. Аз съм от турски произход, а тя от ромски, но и двамата се чувстваме истински българи и ще спазим българските обичаи. Вече сме 21-ви век и искаме всичко да е модерно и хубаво, но единият обичай, който Софка много държи да присъства е този с откупуването на булката. Като отидем да я вземем с кумовете и трябва да почукаме на вратата и да се опитаме да влезем, но четиримата братя на Софка ще ни спират от другата страна и ще трябва да се ръчкаме и бутаме с тях, за да я вземем с пари!

С.: Това си е обичай още от моето детство и по нашия край така го правят, останало ми е в мечтите и при мен да е така. Друга традиция е, че аз, като съм една сестра и имам четирима братя и трябва на всичките да им купя костюми, също така да облека майка и татко, както и семейството на Гринго да ги облека. Държа много и на това, като посрещаме гостите на сватбата, неговата и моята майка да са до нас, както и кумовете.

- Колко души очаквате да присъстват?

Г.: Около 350, не по-малко - максимум 400 души. Всичко е по списък - по имена, но сигурно ще има и малко неканени. Честно казано, за сватбата дори няма да присъстват голяма част от родата ни, основно ще бъдат най-близките, като майки и бащи, братя и сестри и т.н. Като цяло ще има най-много 20-30 души от нейната и толкова от моята рода, защото ако поканим всички роднини – с братовчедите ще са по 500 души от нейната и още толкова от моята…

С.: Толкова гости ще дойдат, че сигурно в комплекса ще вдигнат ръце.

- Сигурно на сватбата ще присъстват голяма част от колегите на Софи, а кои популярни имена сте поканили от други области?

Г.: Да, повечето гости ще бъдат от шоубизнеса, защото и не искаме много хора да ни дават акъли и да ни се мешат. Поканили сме Кубрат Пулев и други известни спортисти, а от политиците също ще има представители, защото Софка им пее на всички.

- Държите ли на църковната сватба?

Г.: Аз не държа толкова, но Софка ако иска - няма да й откажа. Аз съм мюсюлманин, а Софка християнка и с брака ни искаме да покажем не само в България, но и на всички, че хората и от двете вери могат да съжителстват добре, стига да има любов и разбирателство.

- Решили ли сте вече къде ще е сватбеното ви пътешествие?

С.: Честно казано с Гринго обикаляме целия свят, хем ходя да пея, хем съчетаваме полезно с приятно. Нали казват - с любимия човек и в гората да ходиш, пак ще ти е готино!

Г.: Сватбеното пътешествие ще направим, като имаме свободни дати. С кумовете ни Преслава и Павел сме се уговорили да отидем до Дубай при първа възможност и там да бъде и медения ни месец.

- Защо избрахте точно Преслава за кума?

С.: Избрах Преслава, защото както се казва, е от моята черга. Тя е работлива и дисциплинирана като мен и ние двете вечно сме на работа и забавляваме хората.

- Има ли списък с подаръци и на какво бихте се зарадвали най-много?

С.: Ами, честно казано не сме от тези, които ще минаваме по масите. С Гринго ще бъдем на входа на комплекса да посрещаме гостите за един час и кой каквото е решил – това, важното е да мине, да хапне, да пийне и всички да са доволни и да слушат хубава музика.

- На коя песен ще бъде сватбеният ви танц и е по-специална за вас?

Г.: Софи иска да започнем първия си танц с песен на Уитни Хюстън, иначе всички песни на Софка за мен са специални.

С.: Пожелах си на Люси (Иларионов-б.а.), който ще снима сватбата, да пусне песента на Уитни – “Ай хев нотинг”, която изпях в “Като две капки вода”, защото ми е много любима!

- Родителите ви одобряват ли какви половинки сте си избрали?

Г.: Тъщата ми вика, че съм зет като мед, защото се държа добре с тях.

С.: О, да, те така го бъзикат, че е зет като мед - и братята ми също. А свекървата и зълвата също умират за мен! Като моята свекърва и зълвичка няма - така казвам на хората! Разбираме се сигурно и защото те са в Германия и се виждаме по-рядко. Ние със свекървата се чуваме по телефона: –Софче, какво правиш? -Добре съм, а ти?” Тя е само с 5-6 години по-голяма от мен и сме си на един акъл, приличаме си по характер.

- Какво харесвате най-много един в друг?

Г.: Ами, аз в Софка, дори повече от външния вид й харесвам характера, защото е много земна, добричка и добър приятел. Във визията й също всичко харесвам, но най-много големите й, изразителни очи.

С.: Харесвам това, че е мъжкар, защото преди години, като бях сама и все исках да имам мъж, който да тропне на маса, да се чуе, че има мъж! Сега повечето станаха по-нежни от жените, по-висят пред огледалата от нас. В Гринго ми харесва също, че винаги си казва нещата в прав текст, има мъжки характер, а ми харесва и това, че е целият в татуси. Има и хубава усмивка, с хубави зъби и му казвам, че искам по-често да се усмихва, защото той по-рядко се усмихва.

- Какво бихте променили в другия?

С.: Точно това, по-често да се усмихва - много е приятен усмихнат, като е сериозен е страшен, направо тръпки ме побиват! (Смее се.) Скоро беше на масаж и ми е приятно да го гледам така усмихнат!

Г.: Не съм се замислял, но има нещо за промяна! (Смее се.) Софка има малко лют език и като се ядоса, без да се замисля казва тежки думи и може да те нарани в такива ситуации.

- Често ли се карате?

Г.: В началото - да, вече не толкова. Преди носът ми беше вирнат нагоре, с голямо самочувствие и не си прощавахме един друг. Сега също се случва Софка да ми чете конско пет минути и да се ядосваме, но след пет минути всичко се оправя и все едно нищо не е станало.

- Кой от двама ви е по-страстен и ревнив?

Г.: И двамата сме много страстни, направо ти казвам - един ден да не се виждаме и направо се изяждаме с поглед! Ревниви сме си с нея – и аз съм ревнив, но и Софка не е за подценяване.

С.: Така ли?Не е верно! Гринго е и по-страстен и по-ревнив, аз съм с 10 години по-голяма и съм по-улегнала , а той е на 30 и лесно пали фитилът.

- Как се виждате след 10 години?

С.: Представям си, че ще имаме много деца, които да щъкат около нас, весела къща.

Г.: Аз си мисля, че тогава ще сме по-улегнали и ще имаме по-спокоен живот - с деца, а може би вече и с внуци,защото тогава и Лоренцо вече може да има деца. Ние искаме да имаме поне още двечки, защото Софи винаги има една дума – колкото повече деца - по-добре, на старини ще има кой да ти отваря вратата.

- Софи, ти как би реагирала, ако Лоренцо те направи скоро баба и много ли момичета се борят за него?

С.: Това са много хубави неща, дай Боже да отгледам внуци и правнуци, но още е малък Лоренцо. С времето, да си порасне поне още 4-5 години, че сега е само на 16 - да поживее и тогава. Той си има приятелка, но всичко с времето. Не искам да казват, че децата правели деца, или да питат – защо се ожениха толкова рано?!

Г.: Иначе момичетата много го харесват, направо му се нахвърлят навсякъде, едва го пазим. Майка му му дава съвети да живее и направи кариера, а после другото.

- Какво най-много обичате да правите заедно?

Г.: Сега първо ми идва да кажа за секса, но няма да го кажа. Като останем само при първа възможност обичаме да обикаляме, защото обожаваме природата, но ходим и по кафета. За нас е важно винаги да сме в движение и по нейния край в Етрополе често ходим по планините. Пропуснахме да кажем, че и да пазаруваме обожаваме. Тя вика: “Отиваме!”, после теглим парите и тръгваме всеки в различна посока, а после след два часа се виждаме с пълни чанти.

- Какви подаръци обичате да си правите?

Г.: Софка можеш да я впечатлиш или с ядене, или с хубав парфюм. Обичаме да ходим на хубави ресторанти, защото тя готви много вкусно, но няма време. Готви сигурно 2-3 пъти в годината, но пък тогава можеш направо да си изядеш пръстите. Иначе често си правим подаръци, през декември например, аз й подарих поръчкови златни обеци за рождения й ден, а тя ми подарява постоянно скъпи парфюми.

- Промениха ли ви трудностите, през които преминахте и останаха ли ви истински приятели?

Г.: Аз изгубих много приятели, след тези трудности и разбрах, че абсолютно всички са били покрай мен фалшиви, или поне 90 процента. Станах по-мъдър след това.

С.: Но имаме и много приятели, които винаги са се отзовавали.

- Гринго, ти имаш много татуировки. Колко от тях са посветени на Софи?

Г.: Имам татуирано името й на гърдите, точно отляво върху сърцето ми, като “О”-то е във формата на сърце. Имам татуирана и нейната буква – “S”.

С.: Аз също имам татуировка горе на шията – Гринго.

- Имали ли сте сънища, които се сбъдват?

Г.: Имал съм такива сънища. Между другото, като сме ходили със Софка - 1-2 пъти на врачки и те, още като ме видят и ми казват, че имам силно шесто чувство. Преди да стане нещо хубаво, или не толкова и ги усещам предварително тези неща. Влизам например някъде, виждам нещо нередно и й казвам: “Софче, ще стане тук нещо!”. После то наистина става и тя ми вика: “Какъв опасен човек си!”

- Най-ценният съвет, който сте получавали?

С.: Гринго ми казва често да си остана такава искрена, както сега. Същото му го казвам и аз на него.

Нашите гости

Гласовитата ромска перла Софи Маринова вече официално е с фамилията Давидова, след като на пети февруари сключи граждански брак със своя любим – Тодор Давидов-Гринго. Любовта им преминава през големи изпитания, но дори 10-месечния престой на Гринго в затвора не успява да я сломи. Днес двамата са по-влюбени отвсякога и с нетърпение очакват да съберат най-близките си хора и приятели от шоубизнеса на тяхното сватбено тържество. Привличането между тях е още от първата им среща, която е в Германия, защото по това време Гринго живее там и от тогава двамата са почти неразделни. Софи и Гринго вече имат и няколко успешни дуета като “Парола любов”, “Не лъжи жена” и “Татуирах твоето име”, като са категорични, че ако трябва да изпеят песен, посветена на техните отношения, тя ще се казва “Бурна любов”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Интервюта