Полицията в Пловдив издирва мъж, намерил портфейл с много пари и не го върнал

Старт на ремонта на „Графа“ с финала на европредседателството Корейци искат да правят тикет системата на София

Реферите стягат редиците през уикенда

Висшето поскъпва с 12 на сто от есента По-евтино ще бъде обучението само в Софийския университет, намаленията са между 200 и 500 лева

Доналд Тръмп заяви, че може да се срещне с Владимир Путин в най-близко бъдеще

Тъмната страна на вечното дерби

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 март 2018

Язовир “Кърджали” е започнал да прелива

Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

Валери Симеонов: Когато партньорите поискат да се оттегля от правителството, ще го направя

Конституцията и народът

София по-добра за живот от Москва Виена запазва първото място

Специализирана аудитория за обучение откриха в Стопанската академия в Свищов

Специализирана аудитория за обучение на студенти от специалност “Икономика на търговията” е открита в Стопанската академия “Димитър А. Ценов” в Свищов. Новият учебен кабинет е резултат от изпълнение на дейностите по двугодишен инфраструктурен проект, реализиран от екип на катедра “Търговски бизнес”, с ръководител доц. д-р Светослав Илийчовски.

img_3073

В рамките на проекта, администриран от Института за научни изследвания към свищовското висше училище, е оборудвана специализираната учебна аудитория и е разработена изследователска част, посветена на приложението на информационно-комуникационните технологии в обучението на студентите и в научноизследователската дейност на преподавателите и докторантите.

img_3083

Отчитайки постигнатите резултати, ръководителят на проекта посочи, че чрез прилагането на информационно-комуникационни технологии се създава необходимата информационно-образователна среда, позволяваща достъп до професионални предметно-насочени пакети програми в областта на търговията. По думите на доц. Илийчовски, това е основата за повишаване равнището на формиране на мобилни знания и използване на вариативни методи за теоретични и емпирични изследвания на студентите, обучавани от катедрата.

img_3101

“Като значими индикатори за измерване на постигнатите резултати по проекта бяха откроени обособените 20 работни места с 10 компютърни конфигурации за студентите. Кабинетът е оборудван с мултимедиен проектор, осигурен е достъп до високоскоростен интернет и до профилиращи бази данни в областта на търговията. Успешното реализиране на инфраструктурния проект е подпомогнато и от направени дарения”, информираха от свищовския ВУЗ.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.