"Спящият пророк" предсказа появата на нов лидер на Русия

В предсказанията на американския ясновидец от първата половина на ХХ век Едгар Кейси е открито пророчество за бъдещето на Русия. В едно от тях той посочва човек, който ще стане новият лидер на руската държава.

Кейси, известен още като "спящия пророк", прави всичките си предсказания в съня си, докато неговите помощници записват думите му. В прогнозите за Русия Кейси заявява, че именно тя ще бъде предопределена да ръководи възродената цивилизация на Земята, докато Сибир ще стане център на възраждането на целия свят. Оттам, според него, ще дойде нов лидер на Русия, а след това и на целия свят.

Както отбеляза „спящият пророк“, Русия ще има нов лидер, който ще бъде непознат за никого и ще дойде на власт неочаквано за всички. Къщата му е в южната част на Сибир, гласи пророчеството.

Кейси също така посочва, че новият лидер на Русия по-късно ще стане владетел на света, носейки светлина и просперитет на всичко, което съществува на планетата.

„Неговият интелект ще му позволи да овладее всички технологии, за които човешката раса е мечтала през цялото си съществуване, той ще създаде уникални нови машини, които ще позволят на него и неговите сътрудници да станат фантастично силни и мощни почти като богове, а интелектът му ще му позволи и неговите съратници да станат практически безсмъртни ... На него, на неговите потомци, на неговите съратници няма да им липсва нищо - нито чиста прясна вода, нито храна, нито дрехи, нито енергия, нито оръжия, за надеждната защита на всички тези блага ... Той ще създаде култура, основана на доброто и справедливостта. Самият той и неговата нова раса ще създадат центрове на нова култура и нова технологична цивилизация по целия свят ... Неговият дом и домът на новата му раса ще бъде в южната част на Сибир ...“ – гласи пророчеството на Кейси.

Едгар Кейси е роден през 1877 г. в САЩ в семейството на фермер. Той е автор на няколко хиляди кратки отговора на голямо разнообразие от въпроси, вариращи от диагнози и рецепти за болни до информация за причините за смъртта на цивилизациите. Той проявява първите си способности на деветгодишна възраст. Прави предсказанията си в особено състояние на транс, напомнящо сън. Мистикът умира на 67 години през 1945 г.

По-рано бразилският пророк Жуселино Нобрега де Луз каза, че до 2043 г. населението на света ще намалее с 80%. Според прогнозите му, причината за масовата смърт на хора ще бъде катастрофа. Той добавя още, че човечеството вероятно ще провокира само въпросния катаклизъм. Много критици свързват това пророчество с пандемията от коронавирус.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения