Стефан Илчев спечели "Като две капки вода" (ВИДЕО)

Стефан Илчев спечели предаването с образ на Лили Иванова.

Стефан Илчев спечели седмия сезон на музикалното шоу за имитации "Като две капки вода". Певецът направи блестяща имитация на Лили Иванова като изпя на живо емблематичния хит на естрадната легенда "Камино". Именно "откритието на сезона", за какъвто беше определен Стефан, получи най-голямата зрителска подкрепа.

На финала се изявиха само четирима от общо осемте участници в изданието за 2019 година. В първата част на последния лайв за сезона отпадна поп сензацията Христина Христова - Тита, заемайки четвърто място. Тя влезе в ролята на арендби дивата Бионсе и изпълни на живо дебютния й сингъл Crazy In Love. На трето място пък се класира попфолк легендата Милко Калайджиев. Той имитира Георги Минчев и ни припомни годините, когато рокендролът беше млад.

Почетното второ място зае поп дивата Мария Илиева. Гласовитата певица също беше заложила на световноизвестната Бионсе, за да грабне голямата награда от лек автомобил. Изпълнението й на Listen обаче не бе достатъчно да събере повече гласове на зрителите от представянето на Стефан като Лили Иванова.

Коментари

Задължително поле